BIBS Boheme

Læs mere om BIBS Boheme sutter her!

15 Produkt(er)

BIBS Boheme sutter

BIBS sutter Boheme er inspireret af den moderne bohemestil, hvilket giver sutten et blomstret og romantisk udtryk. Disse BIBS Boheme sutter er lavet med en rund nipple, som er designet til at ligne moderens bløde brystvorte. Suttens nipple fremmer dermed den samme tungeplacering og sutteteknik som ved amning. Den runde form gør det muligt for babyens tunge at rulle omkring nipplen på samme måde, som den gør ved amning. Deres Boheme BIBS sutter er lavet med et rundt letvægtsskjold, som vender væk fra huden, så der kun er minimal kontakt med babyens næse og mund. På den måde minimeres chancerne for ophobning af spyt og savl, der kan give udslæt og ømme pletter på huden. Suttens blomstrede skjold er lavet af 100% fødevaresikkert materiale.

Deres BIBS Boheme sut er lavet med den populære, runde nipple, som er udstyret med en ventil, der lukker luft ud, når babyen klemmer ned på brystvorten. Det gør, at suttens nipple bliver flad og former sig naturligt efter babyens mundhule. Boheme suttens nipple er lavet af 100% naturgummilatex, som er et naturligt materiale.

Den romantiske Boheme sut kommer også i det smarte og selvlysende Glow design. BIBS Boheme Night sutten er især god om natten, da den lyser op i mørke. På den måde kan både du og babyen let finde sutten, og I undgår at skulle lede efter sutten midt om natten.

BIBS sutter størrelsesguide

BIBS Boheme sutten kommer i to forskellige størrelser. Deres BIBS Boheme str. 1 er den mindste af størrelserne og er særlig velegnet til babyer fra 0+ måneder, mens deres BIBS Boheme sutter str. 2 er ideel til babyer fra 6+ måneder. Størrelse 1 har et kortere suttehoved og går derfor ikke lige så langt ind i munden. Mange nyfødte synes, det kan være ubehageligt, hvis sutten kommer for langt ind i munden. Derfor vil de ofte synes bedre om en mindre nipple. Alder- og størrelsesangivelserne er kun vejledende, derfor bør du altid vurdere, hvad din baby foretrækker. Husk at alle størrelserne kan bruges til nyfødte.


Se det store udvalg af de populære BIBS Boheme sutter hos Med24.dk. Køb allerede i dag med hurtig levering og opnå fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.