BIBS

Med BIBS har du altid sikret din baby topkvalitet, når det kommer til sutter og andet babytilbehør.  

De forskellige sutter | Naturgummilatex vs. Silikone | Sutter der lyser i mørke | Hvornår skal en sut udskiftes?  

200 Produkt(er)

Bag om BIBS

BIBS er et dansk baby- og børnebrand, som siden 1978 har lavet eksklusive sutter, bideringe og en masse andet nødvendigt tilbehør til når du har fået en baby.  

Det hele startede med den første Colour-sut, og sidenhen er der kommet en masse nye innovative designs og produkter. Den dag i dag har BIBS spredt sig ud til 80 markeder forskellige steder i verden, og har mere end 9000 forhandlere. 

Hos BIBS bliver der lagt meget vægt på bæredygtighed, samt testning af deres produkter, så de sikrer at deres kunder får den bedst tænkelige kvalitet. Der bliver altid tænkt innovativt i forhold til, hvordan de kan forbedre sig, så de fortsat kan inspirere og sørge for, at BIBS vil være et fortrukken mærke, når det kommer til baby- og børneudstyr. De forskellige BIBS sutter

BIBS laver flotte, simple sutter både i naturgummilatex og silikone samt i forskellige farver og mønster. Sutterne findes i to størrelser, hvor størrelse 1 er velegnet til babyer fra 0+ måneder og størrelse 2 til babyer fra 6+ måneder. Forskellen på serierne kan du få styr på her. 

BIBS Colour – Den første sut fra BIBS

Colour-serien var den første, som kom på markedet fra BIBS for over 40 år siden. Herved er den også den originale BIBS-sut. 

Rundt billede - To babyer ligger og sover med BIBS Boheme sut i munden

Sutterne i Colour-serien har et meget klassisk og traditionelt design. Den runde nipple er lavet i naturgummilatex, og er designet til at ligne en mors brystvorte, så der opstår en lignende tungeplacering og sutteteknik som ved amning. Formen på den runde nipple gør, at barnets tunge kan bevæge sig omkring den som under amning. Colour sutterne findes i mange forskellige farver. 

BIBS Boheme – Blomstrende romantisk

Sutterne fra Boheme-serien har et helt specielt, blomstrende og romantisk design, som er inspireret af den moderne bohemestil. Den runde nipple er lavet i naturgummilatex, og er designet til at ligne en mors brystvorte, så der opstår en lignende tungeplacering og sutteteknik som ved amning. Formen på den runde nipple gør, at barnets tunge kan bevæge sig omkring den som under amning. Boheme sutterne findes i flere forskellige fine farver. 

BIBS De Lux – Klassisk design

De lux-serien fra BIBS holder sig til et meget moderne og tidløst udseende. Formen ligner meget Colour sutterne, men ved De lux får du en mere mat finish. Her får du en større front end ved Colour sutterne, som gør det nemt at sætte navn på, så den ikke bliver væk i vuggestuen. 

Den runde nipple er lavet i naturgummilatex, og er designet til at ligne en mors brystvorte, så der opstår en lignende tungeplacering og sutteteknik som ved amning. Formen på den runde nipple gør, at barnets tunge kan bevæge sig omkring den som under amning. De lux sutterne finder du både i naturgummilatex og silikone. 

BIBS Supreme – Flad og dråbeformet nipple

BIBS Supreme er eksklusive sut med et bredt skjold. Med sin symmetriske flade dråbeformede nipple passer den perfekt til babyer, som der foretrækker en fladere nipple på sutten. 

Både suttens skjold og selve suttens nipple er symmetrisk, så sutten altid vender korrekt i munden. Der er derudover store huller i suttens skjold, hvilket giver minimal kontakt med huden, og hermed minimere risikoen for, at spyt og fugt samles bagved sutten. På denne måde undgås udslæt og røde knopper. BIBS Supreme kommer i et innovativt og moderne design, i flere smukke farver, og fås både i naturgummilatex og silikone. 

BIBS Couture – Sommerfugle sut med anatomisk nipple

BIBS Couture-serien indeholder sutter, hvor skjoldet allermest minder om sommerfuglevinger. Det smukke udseende er kombineret med en anatomisk nipple, som er og buet i toppen, så den giver en god pasform mod din babys gane. Derudover har den en vinklet spids, for at give en nem placering af tungen, og så babyen ikke behøver at suge når så hårdt som ved de runde nipples.  

Skjoldet er designet med store huller, hvilket giver minimal kontakt med huden, og hermed minimere risikoen for, at spyt og fugt samles bagved sutten. På denne måde undgås udslæt og røde knopper. 

BIBS Couture sutter findes i flere farver, og så kan du enten vælge dem i naturgummilatex eller silikone. 


Rundt billede - Baby sidder med BIBS sut i mund og BIBS legeringe i hånden

Forskellen på naturgummi latex og silikone

BIBS sutter findes i to forskellige materialer, nemlig naturgummilatex og silikone, og det kan være svært som forælder at vide, hvilket der fungerer bedst til jeres børn. Her kan du blive lidt klogere på de to materialer. 

Hvis du gerne vil vide, om det ene materiale er bedre end det andet, er dette ikke nemt at svare på. For det ene kan fungere bedst til den ene baby, hvor en anden baby kan fortrække det andet materiale. Materialerne har forskellige egenskaber, og det kan være nødvendigt at prøve sig lidt frem, for at finde ud af, hvilket passer bedst for jer. 

Naturgummilatex

Dette materiale er naturligt, og stammer fra gummitræer. Naturgummilatex laves af væsken udvundet fra Hevea træet. Den raffineres og bliver til det materiale mange BIBS sutte-nipples er lavet af. Med naturgummilatex får du et blødt, elastisk og slidstærkt materiale, som minder meget om en kvindelig brystvorte. 

Fordi denne form for latex er naturlig, vil det også have en naturlig ældningsproces. Dette er bl.a. pga. Det kan ændres af ydre påvirkninger så som spyt, varme og UV lys. Elasticiteten i materialet gør det muligt, at formen og størrelsen på suttens nipple bliver ændret med tiden. Derfor bør sutterne udskiftes regelmæssigt. BIBS sutter i naturgummilatex bør derudover skoldes i stedet for koges.

Silikone

Silikone er industrielt fremstillet, hvor naturgummilatex er naturligt. Denne form for silikone er 100% fødevaregodkendt, allergivenligt, lugtfrit og smagsneutralt. 

At det er fødevaregodkendt, vil sige, at det må anvendes til produkter, som kommer i kontakt med fødevare herunder sutter, da de kommes i munden. Silikone er ikke så blødt som latex, men den bevarer til gengæld bedre sin form, og kan modstå høje temperaturer. 


Natsutter som lyser i mørke

Er du træt af at skulle famle rundt i blinde i mørket og lede efter sutten? BIBS lavet natsutter med en selvlysende effekt, så de lyser op i mørket. Funktionen gør det nemt for dig at finde sutten, selvom der er mørkt.  

Alt du skal gøre, er blot at holde natsutten op mod en lysende pære i 5 sekunder. Herved aktiveres den selvlysende effekt, og den virker i minimum 8 timer. 

BIBS Glow-sutterne findes indenfor de forskellige serier. Så du kan få dit barns yndlings BIBS sut med den selvlysende glow effekt:

 • BIBS Colour Glow
 • BIBS Boheme Glow
 • BIBS De Lux Glow
 • BIBS Supreme Glow

Udskiftning og rengøring af dine BIBS sutter

En sut holder ikke for evigt, så derfor er det vigtigt at få den skiftet ud en gang imellem. Hos BIBS bliver det anbefalet at skifte dit barns sut ud ca. Hver 4.-6. uge. Dette er både på grund og hygiejniske årsager, men også af sikkerhedsmæssige grunde, og det gælder lige meget om suttens nipple er af silikone eller naturgummilatex. 

Hold øje med suttens nipple for, hvis den skifter form eller størrelse, er det vigtig at få den skiftet ud. Det kan også være, at de er kommet et hul eller rift deri, og her er det også vigtigt at den udskiftes. Så det kan være en god ide at tjekke sutten igennem inden brug, så du sikrer, at den er, som den skal være. 

Når du skal rengøre dine BIBS sutter, skal du overhælde dem med kogende vand og lade dem trække i ca. 5 minutter. 


Rundt billede - Baby ligger under aktivitetsstativ og kigger på BIBS sanselegetøj

BIBS sutter i Try it kombi-pakke

Der findes mange forskellige slags sutter, og det er ikke sikkert, hvis du har flere børn, at de kan lide den samme slags. Derfor har BIBS lavet deres Try it kombi-pakker, som giver dig 4 forskellige sutter, så du nemt kan afprøve, hvilken der fungerer bedst for dit barn. Du får både sutter i naturgummilatex og silikone i en Try it pakke, for at I kan afprøve begge materialer. 

En Try it pakke indeholder 4 sutter i størrelse 1: 

 • BIBS Colour Latex
 • BIBS De Lux Silicone
 • BIBS Couture Latex
 • BIBS Supreme Silicone

BIBS babytilbehør

Selvom sutter fylder en stor del af sortimentet hos BIBS, har de også en masse andet babytilbehør. I sortimentet finder du bl.a. også: 

 • Suttesnore
 • Savlesmæk
 • Stofbleer
 • Svøb

Lige meget om du skal have BIBS sutter eller andet babytilbehør, kan du være sikker på at få høj kvalitet, når du køber BIBS produkter.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.