Bee's Wrap

8 Produkt(er)

Praktisk madindpakning fremstillet af økologisk bomuld og bivoks

Brug Bee's Wrap og vær med til at mindske forbruget af staniol og film. Bee's Wrap er bionedbrydeligt og du får et produkt der bidrager til et sundere miljø for din mad.

Du kan bruge madindpakningspapiret til alt lige fra grøntsager, ost og brød.

Bee's Wrap er et super bæredygtigt alternativ der erstatter vita wrap, staniol, alufolie og plastbøtter. Det er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld, bivoks, jojobaolie og harpiks. Denne kombination af ingredienser giver dig et madindpakningswrap der kan bruges igen og igen op til 1 helt år.

Hvordan bruger jeg Bee's Wrap?

Brug varmen fra dine hænder til at folde Bee's wrap omkring dit brød, over en skål eller omkring en sandwich. Det er hurtigt at folde og køler af med det samme så det holder sin form. Se video her nedenfor og se nogle af de anvendelsesmuligheder der er for brugen af Bee's Wrap.

Hvordan passer jeg bedst på min Bee's Wrap?

Vask wrappen i køligt vand med en mild opvaskesæbe. Undgå varme herunder varmt vand eller mikroovn og gnid ikke meget på produktet. Lad Bee's Wrap lufttørre og pak det først sammen når det er helt tørt.
Bivoks og jojobaolien har antibakterielle egenskaber som hjælper din mad med at holde sig frisk og det er også derfor du kan bruge Bee's Wrap igen og igen.

Når du åbner din pakke med Bee's Wrap vil du kunne lugte (dufte hvis du spørger nogen) bivoksen. Dette vil forsvinde efter de første par gange wrappen bliver brugt og vasket.

Hvilken størrelse Bee's Wrap skal jeg bruge?

Vi har forskellige størrelser af Bee's Wrap hos Med24.dk.
Hvis du er helt ny bruger, anbefaler vi at du evt køber en pakke med forskellige størrelser, og hvis du hellere vil prøve et enkelt stykke først så tag et medium eller et large. Vores anbefaling er at det er de to størrelser der bruges mest.

Small 17,5 x 20 cm
Passer blandt andet til en halv citron, enden af en agurk, et halv løg (lugten bliver ikke tilbageholdt af bee's wrap), en halv avocado, små gulerødder eller andre ting i "snackstørrelse".

Medium 25 x 27,5 cm
Passer blandt andet til en mellem størrelse skål, halv sandwich, ost eller over en halv honningmelon.

Large 33 x 35 cm
Passer blandt andet over en stor skål, en tærteform, en større sandwich eller en vandmelon.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.