Nordictan Self-Tan Mousse Instant Dark - 150 ml

1
Se alle produkter fra Nordictan
Varenummer: 51719

Nordictan Self-Tan Mousse Instant Dark giver en flot gyldenbrun hud på kun 4 timer!

Denne selvbruner mousse giver dig en flot gyldenbrun hud på kun 4 timer! Moussen er let at anvende og er perfekt til dig, som vil have en nem og hurtig selvbruner med et naturligt resultat. Den giver en naturlig gylden tone til huden og passer til alle hudtoner. Selvbruneren giver en ekstra mørk tan, der holder i ca. en uge på huden. Den er uden parfume og en gennemtrængende selvbruner lugt.

Nordictan er et dansk mærke, der laver 100% veganske selvbrunere, du let kan bruge derhjemme. Alle deres produkter giver en smuk solkysset hud uden ujævnheder. Deres selvbrunere er let at påføre og tørrer hurtigt, samtidig med de fugter huden i op til 48 timer.

Fordele

  • Solkysset hud på kun 4 timer!
  • Nem og hurtig at anvende
  • Giver et naturligt resultat
  • Passer til alle hudtoner
  • Giver en ekstra mørk tan
  • Holder i ca. en uge
  • Uden parfume
  • Uden selvbruner lugt
  • 100% vegansk

Anvendelse

Rens og eksfolier din hud dagen før påføring af selvbruneren. Inden påføring skal du fugte tørre områder såsom albuer, knæ, hænder og fødder med en god creme. Påfør herefter selvbruneren med en påføringshandske i opadgående cirkulærebevægelser. Sikrer dig at alle områder dækkes og påfør til sidst det overskydende produkt fra handsken på dine hænder og fødder. Lad huden tørre, inden du tager tøj på og vent 4-8 timer inden du bader.

OBS. fugt huden regelmæssigt for at få selvbruneren til at holde længere.


Indhold:
150 ml

Ingredienser:

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Polysorbat 20, Saccharide Isomerate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Caramel, Hydrolyzed Jojoba Esters, Steareth-100/PEG-136/HDI Copolymer, Gluconolactone, Heptyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Dimethyl Isosorbide, Cl 16035, Sodium Bisulfite, Erythrulose, Sukroselaurat, Citric Acid, Phenoxyethanol

Se alle produkter fra Nordictan
Varenummer: 51719

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.