EasySun Selvbruner Serviet - 1 stk.

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra EasySun
Varenummer: 1001

EasySun Selvbruner
- Naturlig sommerbrun med den nye EasySun Selvbruner serviet

EasySun er en selvbruner serviet som enkelt og skånsomt giver dig en naturlig solbrun farve i løbet af få timer. Servietten er enkel at bruge og nem at have med sig, hvor som helst i hverdagen eller på rejse. Passer også godt på vinterbleg hud, da den giver en naturlig lys, solbrun farve. 
  
EasySun Self Tanning Towelette er udført i et blødt og lækkert materiale og føles derfor megetblød mod huden.

Hvordan bruger jeg Easy Sun Self Tanning Towelette?
Påføres ren og tør hud for opnåelse af det bedste resultat. Påfør let servietten på det ønskede område, og det giver en naturlig, flot og ens udseende bruning i løbet af 3 timer. Giver ingen streger. Ideel til alle hudtyper. Undgå direkte kontakt med øjnene.

Gentag behandling for at få en mørkere nuance. For vedligeholdelse af bruningen gentag da processen hver 3. eller 4. dag. Vask hænder efter brug. Smitter ikke af på tøj. Indeholder ingen solfaktor.EasySun Self Tanning Towelette kan bruges både i ansigtet og på kroppen. Påføres på tør hud. For bedste resultat anbefaler vi, at du vasker huden og skyller den godt fri for sæberester før brug

Hvor hurtigt vil jeg se resultater?
Hvor hurtigt bruningen udvikles, afhænger af, hvilken hudtype du har. Jo blegere huden er, jo hurtigere vil bruningen dannes. I de fleste tilfælde begynder bruningen at kunne ses efter en time. Efter 3 timer er farven stabiliseret og færdigudviklet. Holder i 3-4 dage.

Hvad er DHA?
Bruningen skyldes hovedsagelig det aktive stof Dihydroxyacetone (DHA). DHA er et naturligt sukkerstof som har været brugt i kosmetikindustrien i over 30 år. DHA er kendt for at være det bedste middel til selvbruning. DHA giver brunfarvning ved at reagere med aminosyrerne i keratin, et protein i hudens øverste lag. Keratinet bliver dermed mørkere og giver huden en gylden brun farve. DHA er helt uskadeligt.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Dihydroxy Acetone (DHA), Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Dimethicone Copolyol, Parfum, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra EasySun
Varenummer: 1001

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.