Neglelak

Vi vil alle gerne have flotte negle! Hos Med24.dk finder du et bredt udvalg af populære mærker. Men hvordan får man neglelak til at tørre hurtigt og hvad er basecoat og topcoat egentlig? Læs med og find ud af mere!

443 Produkt(er)

Neglelak til enhver anledning

Flot neglelak er prikken over i'et til et hvert outfit. Den kan matche dit humør, årstiden eller måske en særlig begivenhed. Det er altid en dejlig følelse at kigge på ens negle og se, at de bare stråler i forskellige farver. Om du er til intense, skrappe farver eller mere pastel neglelak kan du helt sikkert, her hos Med24.dk, finde lige netop hvilken farve neglelak, som passer til dig og dit humør i dag. 


Hvor længe skal neglelak tørre?

Det kan være svært at komme med et helt konkret svar på, hvor længe neglelak skal tørre. En god tommelfingerregel er, at neglelaks tørretid typisk er 3 minutter. Men det kan afhænge af mange ting f.eks. hvor tykt et lag du lægger, for jo tyndere et lag, jo hurtigere tørrer neglelakken. Så du skal hellere lægge flere tynde lag end få tykke, for at din neglelak tørrer hurtigere. 

Du kan også få andre produkter, der får neglelakken til at tørre hurtigere. Det kan bl.a. være vidunderproduktet Essie Quick-e drying drops, som alle burde have til at ligge. Ved brug af blot et par dråber, får den din neglelak til at tørre hurtigt, så du ikke skal vente så længe på det færdige resultat.


Hvordan fjerner med neglelak?

Er det tid til en ny farve neglelak, så kan du nemt og hurtigt fjerne din gamle neglelak ved brug af neglelakfjerner og her findes der både neglelakfjerner med eller uden acetone, alt efter hvad du bedst kan lide. 

Men hvordan fjerner man neglelak uden neglelakfjerner? Her finder du et husmortrick til, hvad du kan gøre.
Har du en gammel neglelak til at stå, som du ikke bruger mere? Så kan du bruge den, som neglelakfjerner. Det virker, fordi neglelakker indeholder opløsningsmiddel, som bl.a. holder neglelakker flydende, men dette fordamper efter lidt tid og herefter tørrer din neglelak. Den bedste, du kan bruge til dette fif, er en klar neglelak, da den indeholder mindre pigment og mere opløsningsmiddel. Du kan dog også sagtens bruge en af de farver, du ikke er så glad for. 

Sådan fjerner du neglelak uden neglelakfjerner:

  1. Påfør neglelakken på neglen og lad det sidde 10 sekunder
  2. Tør det af med en klud eller køkkenrulle, mens det stadig er vådt
  3. Hvis ikke alt neglelak er blevet fjernet, gentag da step 1 og 2
  4. Der kan være små rester neglelak på dine neglebånd eller ude i kanten af neglen. Det kan fjernes ved at bløde dine hænder i varmt sæbevand i et par minutter

Der findes mange husmortricks til, hvordan man fjerner neglelak. Her i blandt også på, hvordan får man neglelak af tøj?


Guide til pålægning af neglelak

Er du lidt i tvivl om, hvordan man lægger neglelak? Så har vi her hos Med24.dk sammensat en simpel guide, så du opnår et flot resultat hver gang.

  1. Start med at vaske dine hænder, så du får alt skidt og snavs af
  2. Klip og fil neglene til i den ønskede længde
  3. Skub dine neglebånd ned eller fjern dem med en neglebåndsklipper
  4. For det bedste resultat, brug da en basecoat, som det første lag inden farve
  5. Det er nu tid til at påføre din udvalgte farve alt efter, hvor farvemættet den skal være
  6. Når farven er helt tør, er det tid til at påføre topcoat

Du er nu klar med flotte, perfekte negle!


Hvad er basecoat og topcoat?

Når du lægger neglelak, er der flere ting du kan gøre for at få det bedste resultat, som overhovedet muligt. Det er en rigtig god ide at købe en basecoat og topcoat for, at din neglelak holder længere.

Basecoat

En basecoat er det første lag, som du bør påføre inden farve. Den giver det bedste underlag for din farve, og beskytter din negle mod misfarvninger. Derudover hjælper en basecoat til, at din manicure holder så lang tid, som muligt, så den ikke krakelerer med det samme.

Topcoat

En topcoat er det afsluttende lag, som skal påføres efter din farvede neglelak. Den indkapsler farven og hjælper til at hele dit neglelook holder, i så mange dage, som muligt. En topcoat hjælper til at passe ekstra godt på farven, da det er topcoaten, der først slides på, før farven. Så derfor vil du opleve at din neglelak holder bedre, hvis du bruger topcoat, i forhold til, hvis du ikke bruger en. 


Neglelak til gravide og børn

Hvis du er gravid, har du sikkert gået med tanken om, hvorvidt neglelak er noget du skal undvære under graviditeten. Men ifølge miljøstyrelsen, må du gerne bruge neglelak, selvom du er gravid. Det kan være svært at finde neglelak uden kemi, så det er en god ide at følge nogle forholdsregler. Vær opmærksom på, at du kommer neglelakken på selve negle-overfladen og ikke får for meget neglelak på huden. Du bør også altid sørge for god udluftning, når du skal lægge din neglelak, både under og efter pålægning.
Det er også ganske ufarligt med neglelak til børn, dog gælder de samme forholdsregler. 


Find den bedste neglelak til dig

Hvis du søger efter de bedste neglelakker, så er du helt sikkert stødt på Essie neglelakker. Brandet Essie er et af de førende på markedet. Her finder du et væld af flotte farver, om det skal være med glimmer, mat neglelak eller helt neutral. I 35 år har Essie udviklet neglelakker og negleprodukter i højeste kvalitet, og de følger altid den nyeste trend.

Udover almindelige neglelakker finder du også gel neglelakker hos Essie. De er udviklet, så du kan få salon kvalitet hjemme hos dig selv, med ekstra holdbarhed og helt uden brug af UV-lampe.

En ting er helt sikkert, du går aldrig galt i byen med en Essie neglelak. 


Køb neglelak billigt hos Med24.dk

Er du løbet tør for neglelak ideer, om du er til blå neglelak, hvid, grøn eller en helt anden farve neglelak, så kan du helt sikkert finde farven her hos Med24.dk. Der er løbende gode tilbud på neglelak, så du kan finde den rigtige farve, til en god pris.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.