Primer

En primer er en essentiel del af enhver makeuprutine, da den hjælper med at skabe en jævn overflade og forlænge holdbarheden af din makeup. Læs mere om brugen af primer her

50 Produkt(er)

Alt, du behøver at vide om brug af primer for en perfekt finish

Primer er en type base til din makeup, der bruges som et underlag for din foundation eller pudder. En primer hjælper med at skabe en jævn overflade, samtidig med at den kan forlænge holdbarheden af din makeup. Derudover kan en primer også hjælpe med at mindske synligheden af fine linjer og porer, samt give en mat eller mere strålende finish. Du kan også finde primers, som f.eks. kan give et ekstra fugtboost til en tør hud eller reducere rødme. Når du vælger en primer, er det vigtigt at vælge en, der passer til din hudtype og behov indenfor makeup. 


Vælg den bedste primer til dig og din hudtype

Brugen af en primer kan have en masse fordele afhængigt af din hudtype. Derfor bør du altid vælge en primer, som passer til din hudtype. 

Tør hud: Tør hud kan være svær at lægge makeup på, da huden kan have en tendens til at afskalle, og gøre så makeuppen samler sig i plamager. En fugtgivende primer kan hjælpe med at tilføre ekstra pleje og næring til en tør hud, og derved gøre at din makeup lægger sig mere flot og ensartet. Derudover kan primeren også hjælpe med at mindske synligheden af fine tørhedslinjer og rynker. 

Fedtet hud: En primer med en mat finish kan hjælpe med at absorbere overskydende olie og reducere glans. Dette kan hjælpe til at din makeup holder i længere tid, da din hud ikke bliver så hurtigt fedtet og olieret igen. En fedtet hud har også tendens til store pore, derfor vil de fleste matterende primers også hjælpe på at virke udglattende på porerne.  

Ujævn hud: Hvis du har ujævn hud, kan det være en god idé at vælge en primer med en lys-reflekterende effekt, der kan jævne hudtonen ud. Du kan også overveje en primer med en blurring effekt, da den kan minimere synligheden af fine linjer og porer, så din hud bliver efterladt med en glattere og mere jævn overflade.  

Rødme i huden: Hvis du har en tendens til rødme i huden, bør du overveje en primer med en grøn tone. De grønne pigmenter hjælper til at neutralisere røde toner i huden, og hjælpe med at afbalancere hudtonen. 

Moden hud: En primer med anti-aging egenskaber, såsom ingredienser som hyaluronsyre eller retinol, kan hjælpe med at mindske synligheden af fine linjer og rynker samt give ekstra hydrering til huden. 

Det er vigtigt at vælge en primer, der passer til din hudtype, og som går målrettet mod dine bekymringer for at opnå de bedste resultater. Det kan være en god idé at teste forskellige primers for at finde den, der fungerer bedst for dig.


Guide til brug af primer under din makeup

Er du ny i makeupverden, eller har du måske ikke prøvet en primer før, så er her en guide til, hvordan du bruger din primer.

  • Afrens din hud og påfør din normale hudplejerutine, som du plejer, inden du anvender din primer.
  • Påfør primeren i et jævnt lag over hele ansigtet med fingrene eller en svamp.
  • Lad primeren tørre i 1-2 minutter, før du begynder at anvende din foundation eller anden form for basemakeup.
  • Påfør foundation, pudder eller, hvad du ellers bruger ovenpå din primer.
  • Fortsæt med resten af din makeup, som du normalt ville gøre.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.