Mascara

Med en mascara kan du markere dine vipper og få dem til at syne længere og mere fyldige. Du finder både mascara, som giver ekstra længde og volumen alt efter, hvad du har behov for til dine vipper. Læs mere om de forskellige slags mascara her

133 Produkt(er)

Find den bedste mascara til dig

Mascara er et populært kosmetisk produkt, der bruges til at fremhæve dine øjenvipper. Derfor har de fleste en mascara til at ligge i deres makeuppung som en fast del af deres makeup rutine. En mascara giver altid prikken over i'et til et hvert makeup look.   

Når du skal finde den bedste mascara til dig, er det en fordel at gå ud fra, hvilke vipper du har. Det der fungerer for dig veninde, er ikke nødvendigvis den bedste mascara til dig. Hvis dine vipper er korte, bør du vælge en lille børste, så du nemt kan komme ind imellem og få alle vipperne med og få dem defineret. Her vil en mascara, som giver mere længde end fylde nok være det bedste valg. 

Er dine vipper derimod lange, vil en stor mascara børste være god, så du får masser af fylde og volumen. 

Det at finde den bedste mascara kan godt være svært, og du skal være forberedt på at prøve flere forskellige. Jo flere du prøver, jo mere kan du krydse af i forhold til, hvad du kan lide og ikke kan lide til dine vipper. 


Hvad vil du gerne opnå med din mascara?

Det kan være meget individuelt, hvad der virker for os hver især. Nogle vil gerne have længere vipper, andre vil gerne have mere volumen, eller måske vil du gerne have mere buede vipper? Du kan læse om de forskellige typer her. 

Mascara der giver længde:

En mascara, som giver flotte, lange og separerede vipper, har ofte en børste lavet af gummi eller plastik. Her sidder børstehårene typisk lidt længere fra hinanden, så det er nemmere at separere vipper. En gummibørste fungerer lidt lige som en kam, så du får lange spredte vipper. 

Volume mascara:

En mascara der giver volumen, har typisk et børstehoved lavet af nylon frem for gummi. De er ofte kegleformet og kan fås både med store og små børster. Denne type mascara er rigtig god, hvis du i forvejen har lange vipper, og hellere vil fokusere på volumen, men også til dem, som bare ønsker en mascara, som giver masser af fylde. På en volume mascara sidder børstehårene ofte tæt sammen, for at sikre så meget volumen som muligt.

Få buede vipper:

Er dine vipper meget lige, eller vil du gerne sørge for at dine vipper bliver en mere buede? Så bør du gå efter en mascara, som har en runding og buer i børsten. Disse findes både med gummibørste og nylonbørste, alt efter om du også gerne vil have længde eller volumen. 

Ønsker du et endnu større buk på dine vipper, kan du med fordel bruge en øjenvippebukker, inden du lægger din mascara. En øjenvippebukker vil hjælpe til at holde din vipper buede hele dagen. 

Vandfast mascara:

Mange mascaraer er begyndt at komme i en vandfast version til dig, som gerne vil have en ekstra holdbar mascara. En vandfast mascara er god, hvis du svømmer eller skal på ferie, og opholde dig meget i vand. Det kan også være fordi dine øjne, har en tendens til at løbe meget i vand, og så er det selvfølgelig træls at det går ud over din øjenmakeup hver gang. 

Fordi en vandfast mascara er så meget mere holdbar og modstandsdygtig overfor vand, er den også mere svær at få af. Du får en vandfast mascara af, ved at bruge en øjenmakeupfjerner beregnet til vandfast mascara. Det vil altså sige at det ikke er alle øjenmakeupfjernere, som kan fjerne vandfast mascara. 


Mascara til sarte øjne

Mange mennesker oplever irritationer omkring øjnene, eller at øjnene har en tendens til at løbe i vand, når de bruger mascara. Dette kan være et tegn på, at du har sarte øjne. Heldigvis findes der mascaraer, der er specielt udviklet til at være milde og velegnet til sarte øjne. 

Når du skal vælge mascara til sarte øjne, er det vigtigt at vælge en formel, der er testet til sensitive øjne. Derudover er det en god idé at vælge en mascara, der er let at fjerne, så du ikke skal gnubbe og trække i øjnene for at få den af. Vælg med fordel en mild øjenmakeupfjerner, så du let kan få fjernet mascaraen uden at irritere din øjne. 

La Roche-Posay TOLERIANE Volume Mascara er særligt god til sarte øjne da den er testet til sensitive øjne, uden parfume og en del af La Roche-Posays hypoallergene serie. Hypoallergen hudpleje er en betegnelse for kosmetiske hudplejeprodukter, der er fremstillet med et særligt henblik på at mindske risikoen for at fremprovokere allergiske reaktioner i huden. 

La Roche-Posay TOLERIANE Volume Mascara giver masser af fylde og volumen til dine vipper uden at tynge dem. Børsten gør det derudover nemt at separere vipperne, så du undgår at de klumper sammen.  


3 af de mest populære mascaraer

Der findes så mange forskellige slags mascara, at det kan være helt uoverskueligt med, hvor du skal starte. Nedenfor kan du se 3 af de mest populære mascaraer lige nu. 

Maybelline Sky high mascara

Maybelline er virkelig et populært mærke, når det kommer til mascara, og de laver rigtig mange gode af slagsen. Her finder du både mascara, som giver volumen og nogle som giver længde. Den mascara som er mest populær lige for tiden, er deres Maybelline Sky High mascara. 

Lad dine vipper blive taget helt op til skyerne med Maybelline Sky High mascara. Denne mascara fra Maybelline formår at give dine vipper grænseløs volumen og længde. Den har en lang gummibørste, som separerer dine vipper ved hvert enkelt strøg fra rod til spids. 

Formlen på Maybelline Sky High mascara indeholder bambusekstrakt og fibre, som giver det optimale indenfor fylde og længe, og så er den velegnet til sensitive øjne. 

Lavinde mascara

En anden populær mascara er Beyond Volume & Curl mascara fra Lavinde Copenhagen. Denne lavinde mascara giver flotte fyldige vipper med et naturligt buk, og så indeholder den vippeserum for ekstra pleje og styrke til dine vipper. 

Hvis du gerne vil have en mascara, som løfter dine vipper med det flotteste buk, og samtidig giver dem en elegant fylde og volumen. Så er Lavinde Beyond Volume & Curl mascara helt sikkert noget for dig. Børsten er en gummibørste, som separerer dine vipper, så du er fri for at de klumper sammen.  

Loreal Telescopic mascara

Telescopic mascara fra Loreal er virkelig en af de førende mascaraer, når det kommer til længde. Den her en fleksibel tynd gummibørste, som så fint går ind og definerer dine vipper. På grund af børstens små børstehår, formår Telescopic mascara virkelig at fange selv de helt korte vipper. Derudover er formlen let at arbejde med, så den er nem at påføre, og alle dine vipper får en intens sort farve. 


Køb mascara online

Når du har fundet frem til, hvad du gerne vil have at din mascara skal gøre for dig. Så står vi klar med et kæmpe udvalg af mascaraer til et hvert ønske og behov. Her bliver sørget for billige priser og gode tilbud, så du kan få den bedste mascara til en god pris. Du kan altid opnå fri fragt, og så stræber vi altid er hurtig levering! 

De fleste ønsker lange vipper, som virkelig sætter ens øjne i fokus. Ønsker du også længere og stærkere vipper, bør du prøve en øjenvippeserum, som stimulerer dine vippers vækst, og gør dit ønske til virkelighed.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.