Makeup Spejl

Læg den perfekte makeup hver eneste gang med et godt makeupspejl med lys og/eller forstørrelse, sugekopper, fod eller ophæng. Du kan her finde et makeup spejl, der opfylder dine behov – uanset om det er et makeup spejl til badeværelset, til makeup bordet eller til at have med på farten! 

Læg den perfekte makeup | Makeup spejl med lys | Makeupspejl med forstørrelse 

50 Produkt(er)

Få perfekt makeup hver gang med et makeup spejl

For at få det bedste resultat, når du lægger din makeup, er det nødvendigt med et klart spejl, så du kan se, hvad du laver. Der er nemlig super irriterende, når du kommer ud af døren og opdager, at din foundation ikke er blendet helt jævnt ud, at der sidder en klat mascara på øjenlåget eller at du har læbestift på tænderne. Med et makeup spejl kan du sikre dig, at hele makeuppen sidder, som den skal, inden du forlader huset. 

Når du skal sætte håret, kan det være frustrerende og svært at få styr på lokkerne i nakken, og her kan et makeup spejl være din redning! Her på siden finder du mange forskellige spejle, der let kan holdes i hånden, så du kan se dit hår bagfra.  


Makeup spejl til væggen

Med et makeup spejl, der er væghængt, får du masser af fri bordplads, så du kan arbejde frit og få overblik over dit makeup. Du kan både vælge et væghængt spejl med forstørrelse og lys, eller du kan vælge det klassiske og smarte 2i1 makeupspejl fra Beurer, hvor spejlet let kan vendes. Her kan spejlet drejes præcis som du ønsker og endda tages af vægholderen, så du kan have det med i tasken eller på rejsen. På den ene side er Beurer BS59 makeup spejl almindeligt, og på den anden side er der 5x forstørrelse. 


Makeup spejl med lys

Et makeup spejl med lys sikrer dig, at du klart og tydeligt kan se dit ansigt, når du påfører din makeup. Et almindeligt lys på værelset kan kaste forskellige skygger, hvis lyskilderne er placeret fx i loftet og i et hjørne, og det kan gøre det svært at lægge en glat og flot makeup.  

Her på siden finder du mange forskellige makeup spejle med lys og endda 5 makeup spejle med LED lys, som har naturligt lys og et lavt energiforbrug. Hvis du er fan af den klassiske og lidt pyntede stil, er det stilrene Hollywood makeup spejl med LED lys lige noget for dig. Her er der placeret små pærer rundt langs kanten, som kan justeres i styrke. Derudover er spejlet batteridrevet, så du let kan flytte det rundt uden at skulle tænke på at rode med en besværlig ledning – nemmere bliver det ikke! 

Du kan både finde runde makeup spejle med lys og firkantede makeup spejle med lys, så du kan finde frem til det spejl, der bedst opfylder dine behov samt matcher stilen i din indretning på værelset eller badeværelset.  


Makeup spejl med forstørrelse

Rigtig mange makeup spejle har både en almindelig spejlfunktion samt et spejl med forstørrelse. Med et makeup spejl med forstørrelse og eventuelt lys, kan du let se alle detaljer ved nært hold, så du kan plukke dine øjenbryn helt præcist og lægge den perfekte eyeliner.  

Du kan her på siden finde spejle med og uden forstørrelse, og spejlene fås i følgende grader af forstørrelse: 

  • Makeup spejl med 2x forstørrelse
  • Makeup spejl med 3x forstørrelse
  • Makeup spejl med 5x forstørrelse
  • Makeup spejl med 7x forstørrelse
  • Makeup spejl med 10x forstørrelse

Håndholdt makeup spejl

Har du brug for at tjekke din makeup, når du er ude, eller få udsyn til de besværlige hår i nakken? Så kan du med et håndholdt makeup spejl til at have med på farten få en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at placere og bruge spejlet, præcis når og hvor du har brug for det.   


Makeup spejl på fod

Det kan være rart at have muligheden for at flytte rundt på dit makeup spejl, og derfor kan et makeup spejl på fod være den perfekte løsning til dig. Både Beurer BS9 makeup spejl og Beurer BS55 makeup spejl er med fod, men også fra Gillian Jones kan du finde flotte og praktiske makeup spejle med fod.  

Foden og højden på makeup spejlet kan variere, så uanset om du gerne vil have et mindre og mere kompakt spejl, eller om du er tilhænger af de slanke og høje designs, kan du finde det perfekte makeup spejl til dit kosmetikbord lige her på siden. 

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.