Eyeliner

Eyeliner lægges som en streg langs kanten af øjenvipperne for at give dine øjne mere fokus. Eyeliner kan påføres med blød blyant eller med en pensel, og fås i mange forskellige farver og varianter. Læs mere om eyeliner looks her

65 Produkt(er)

Eyeliner looks

En eyeliner kan virkelig sætte den afsluttende prik over i'et, når det kommer til makeup-looks, og der findes virkelig mange forskellige eyeliner looks, som hver især sætter stor fokus på dine øjne. Hvis du gerne vil have et mere dramatisk look, kan en eyeliner virkelig gøre det for dig. Men du kan også skabe et naturligt og mere afdæmpet look med en eyeliner. Mulighederne er mange.  

Eyelineren har fulgt kvinder i mange år, som et af de fortrukne makeuptyper. Det skyldes helt sikkert alle de forskellige looks, som du kan lave med en eyeliner. Det er nok også derfor så mange er glade for at bruge eyeliner, og du kan have glæde af den lige meget, hvilken personlig stil du har. 

Du kan få eyelinere i mange forskellige farver. Mange bruger en brun eyeliner, hvis de synes at sort eyeliner bliver en tand for markant. Andre bruger en helt anden farve, så som hvid eyeliner eller blå.  


De forskellige former for eyeliner

Ejer du allerede en eyeliner, men er i tvivl om, hvordan du skal bruge den. Eller er du i tvivl om, hvilken eyeliner du skal have. Så kan du læse mere om de forskellige slags her, og finde frem til den rette eyeliner til dig.  

Eyeliner blyant – Eyeliner pencil

Den klassiske eyeliner, som du sikkert allerede kender, er en eyeliner blyant. Denne form for eyeliner er god, som din første eyeliner, hvis du ikke er så rutineret. Den er nemlig nem at anvende, og ikke så tydelig, hvis du laver fejl. En eyeliner blyant er også god, hvis du skal bruge en eyeliner, som du kan blende lidt ud, så stregen ikke er så markant. En eyeliner blyant er også ideel at bruge, som eyeliner på den våde kant. 

Flydende eyeliner – Liquid eyeliner

Som navnet antyder er det en eyeliner i flydende form. Ved denne form, skal man være lidt mere forsigtig, i forhold til at lade den tørre ind, før man går videre til det næste. For ellers kan man hurtigt skulle starte forfra. Men når den er tør, sidder den til gengæld også længe, og er for det meste rigtig holdbar. Flydende eyeliner er god at bruge til, hvis du skal lave winged eyeliner eller bare en tynd streg over vipperne. 

Der findes flere forskellige slags flydende eyeliner bl.a. også en eyeliner tusch, hvor der for enden er en filt spids. Denne form for eyeliner kan være nemmere at styre, hvis du gerne vil have en flydende eyeliner, men ikke er så rutineret. 

Gel eyeliner

En gel eyeliner er ofte dem, som kommer i en lille krukke. Disse er nemme at påføre med en pensel, så du kan få den eyeliner streg, som du foretrækker. En gel eyeliner kan du både bruge til at lave din winged eyeliner, men du kan også lave en mere nedtonet linje, hvor du blender den ud på øjenlåget. 


Hvordan lægger man eyeliner?

Der er mange forskellige måde at lægge sin eyeliner, alt efter om du vil have et naturligt eyeliner look eller et mere dramatisk et.  

Winged eyeliner

Den helt klassiske winged eyeliner er et virkelig flot og elegant eyeliner look. Men for mange kan det være svært at mestre denne teknik. En winged eyeliner kræver lidt øvelse, men du kan heldigvis hjælpe dig selv lidt på vej med dette trick: 

Du kan f.eks. sætte et stykke tape eller englehud på huden skråt under øjet. Tapen skal flugte med det yderste af dit øje, og pege op mod afslutningen ad dit bryn. Herefter kan du lave din winged eyeliner langs tapen. 

Naturligt eyeliner look

Hvis du gerne vil have et helt naturligt eyeliner look, hvor dine vipper synes mere fyldige. Kan du bruge en eyeliner til at udfylde rummet imellem dine vipper. På denne måde vil dine vipper komme til at se mere fyldige og intense ud.


Køb din eyeliner her

Lige meget om du er til flydende eyeliner eller blyant, så har vi alle de forskellige varianter her. Du finder også et væld af farver om du er til blå eyeliner, sort eller noget helt tredje. Det er altid muligt at opnå fri fragt, og så stræber vi altid på hurtig levering.  

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.