Concealer

En concealer bruges til at skjule mørke områder, karsprængninger, ar, modermærker, mørke rander under øjnene og lignende. I forhold til en foundation har en concealer derfor en væsentligt tættere pigmentering og skjuler derved bedre uregelmæssigheder i huden. Læs mere om concealers her!

43 Produkt(er)

Hvad er concealer?

En concealer er et makeupprodukt, som du bruger til at dække uønskede mørke rander, bumser, ar eller andre lignende steder, hvor du har behov for ekstra dækning. Mange vælger derfor at bruge en concealer, som det første produkt i deres makeup rutine.  

Mange bruger både foundation og concealer, for at få den optimale dækkeevne. Forskellen på disse to produkter er, at en concealer bruges direkte på bumsen eller de mørke rander, hvorimod en foundation kommes i hele ansigtet for at skabe en ensartethed.  


Den bedste concealer til dig

Der findes et væld af concealere, som hver især hjælper til noget forskelligt. Der findes f.eks. concealere med høj eller lav dækkeevne, og så findes der forskellige konsistenser, og her er det meget en smagssag med, hvad du synes er den bedste concealer. 

Der findes f.eks. en concealer stick, flydende concealer med applikator og flydende concealer i tube. Hvad der er den bedste concealer til dig, afhænger af, hvad du skal bruge den til, hvor meget skal den dække og, hvilken konsistens du godt kan lide. 


Hvilke farve concealer skal jeg vælge?

Når du skal vælge farve på din concealer, er det vigtigt at gå ud fra din egen hudtone og farve. Mange tester farverne på hånden, men det er rigtig sjældent at du har den helt samme hudfarve på hænderne, som i ansigtet. Derfor vil det give et langt bedre resultat, hvis du tester farverne på kæben, så du kan se farven både i forhold til dit ansigt, men også i forhold til din hals. 

Du kan enten vælge en concealer, som er lysere end din egen hudtone, for at den bedre kan neutralisere og lysne. Du kan også vælge en concealer, som matcher din hudtone, hvis du f.eks. ikke bruger foundation. 


Sådan lægger du en flot concealer

Det er ikke svært at påføre concealer, du skal bare finde ud af, hvordan du bedst kan lide at arbejde med den. Her er f.eks. tre forskellige metoder du kan benytte dig af, når du lægger concealer. 

  • Du kan vælge at lægge din concealer på med fingrene, hvilket er super nemt og giver et naturligt resultat. Varmen fra fingrene får nærmest concealeren til at smelte ind i huden.
  • Du kan også lægge din concealer med en pensel. Dette kan give et mere præcist resultat, da du kan komme ind i alle kroge og hjørner med en pensel, dette kan være mere svært med fingrene.
  • Hvis du er mere til at bruge en makeup svamp, er dette også et godt redskab, når du skal påføre din concealer. De findes i forskellige former og størrelser, og kan give både et naturligt look, men også arbejdes op til en højere dækkeevne.

Stort udvalg af concealer

Hos Med24 finder du et stort udvalg af forskellige concealere lige meget, hvilken slags du er til. Du kan få mange farver og varianter, så du kan finde en concealer, som passer til din hudtone og hudtype. Du kan altid opnå fri fragt, og så stræber vi hele tiden på, at kunne levere din ordre hurtigst muligt.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.