BB & CC Cream

Har du fået en dejlig sommerfarve eller vil du gerne bevare din huds naturlige glød? Drop din foundation og brug i stedet en BB cream eller CC cream. Du kan blive klogere på de lækre cremer med smukke tints her! 

Læs mere: BB- & CC-cream – hvad er forskellen? | Bedste cremer 

52 Produkt(er)

Hvad er forskellen på BB cream og CC cream?

Mange er forvirrede over forskellen på BB creams og CC creams. Dette er ikke uden grund, da de to make up-produkter minder meget om hinanden i både navn og funktion. Du kan blive klogere på forskellen mellem de to, farvede cremer her! 

Hvad er BB cream?

BB cream står for Blemish Balm eller Beauty Balm og dækker mindst af de to cremer. Det er en vidundercreme, der fugter som en dagcreme og farver huden let. Ud over det kan de ofte også fungere som primer. Dækkeevnen kan variere fra mærke til mærke, så læs om det enkelte produkt inden du køber det. 

Mange BB creams har beskyttende solfiltre, der gør den farvede creme perfekt til sommermånederne. Du kan nemlig vise dine fine fregner frem samtidig med, at din hud er beskyttet mod solen og har et dejligt tint.  

Hvad er CC cream?

CC cream står for Color Correcting og giver en mere ensartet og jævn hudtone, hvor rødme og pigmentforandringer bliver dækket mere end ved BB cremen. Den føles super let på huden og indeholder ofte mange gode og plejende ingredienser. Døjer du med rødme eller rosacea, skal du gå efter en CC cream med et grønt tint. 

En CC cream er således mere dækkende end en BB cream. Hvor foundation traditionelt set nøjes med kun at dække urenheder og pigmentforandringer, har mange CC og BB creams nogle af de egenskaber, som vi forbinder med en dagcreme.  


Skal jeg bruge BB Cream eller CC Cream?

BB cream er til dig, som gerne vil gøre din hud en smule mere ensfarvet. Hvis du generelt er tilfreds med din hud, kan en BB cream give den ekstra glød og ensartethed, der får huden til at se fantastisk ud. Du skal altså ikke forvente at kunne dække urenheder som en foundation ville kunne. Fordi konsistensen er som en dagcreme, kan du let benytte din BB cream som primer inden, du bruger foundation for en bedre dækkeevne, og bytte den ud med din almindelige dagcreme, hvis du ønsker. 

CC cream er til dig, som gerne vil korrigere rødme, farveforskelle eller give nyt liv til en trist hudtone. Du få således en bedre dækning end ved en BB cream uden, at den bliver lige så tung, som foundation kan virke. Derudover er en CC cream velegnet til dig, som gerne vil pleje din hud med hvert eneste element i din hudpleje. 


De bedste BB og CC-cremer

Det store udvalg af BB og CC-cremer sørger for, at der er noget for enhver smag. Du kan læse mere om kundernes favoritter, samt hvilke produkter vi anbefaler nedenfor. 

La Roche-Posay Rosaliac CC cream

Har du tendens til rødme? Med SPF30 kan La Roche-Posay give dig en mere ensfarvet hud samtidig med, at den beroliger følsom og rød hud. Den lækre CC cream er blandt de mest populære på grund af sin skånsomme formel.  

Avène Hydrance Tinteds Hydrating Emulsion BB rich/light

Populære, franske Avène har skabt en af de bedste BB creams til tør hud. BB-cremen fås både i en rich og en light version, så du selv kan vælge den perfekte BB cream til dig. Med SPF30 og irritationslindrende ingredienser kan du give din tørre hud nyt liv med den lækre creme 

Garnier BB Cream

En bestseller og evig favorit blandt mange er den fantastiske BB Cream fra Garnier. Denne all-in-one cream kan erstatte både primer, dagcreme og foundation – uden at du skal gå på kompromis med pleje eller kvalitet. Den lækre BB cream indeholder solfiltre, fugter huden og hjælper med at korrigere træthedstegn, mat hudtone, linjer og urenheder. Garnier BB cream fås i light og medium.  


Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.