Beauté Pacifique Sun


Med solpleje og beskyttelse fra Beauté Pacifique er du godt beskyttet mod solens varmer stråler. Du kan læse mere om Beauté Pacifique solcreme her

4 Produkt(er)

Beskyt din hud med Beauté Pacifique solcreme

De fleste er interesseret i at holde deres hud så ung og flot i så lang tid som muligt. Men dette indebærer at vi passer rigtig godt på den. 

Vores hud er med tiden igennem lidt af hvert, og det er vigtigt at vi passer godt på den. Derfor bør du altid beskytte din hud, når du opholder dig udenfor i de varme forår- og sommermåneder. 

Med Beaute Pacifique solcreme bliver din hud beskyttet mod både UVA- og UVB-stråler. Deres Stay-serie indeholder en lang række aktive ingredienser, som hjælper til at beskytte din hud på den mest optimale måde muligt. Disse ingredienser virker både beskyttende, reparerende og genopbyggende på huden, og giver dig gode pleje, hvis din hud har været udsat for solens varme stråler. 

Udover beskyttelse er det også vigtigt at give din hud en masse fugt efter at have været udsat for sol. I Stay-serien finder du også en plejende aftersun, som lindrer din hud efter eksponering af solen.  


Solcreme og pleje til både ansigt og krop

I Beaute Pacifiques sortiment af solpleje, finder du beskyttelse til både ansigt og krop samt lindrende aftersun til efter. 

Beaute Pacifique solcreme til kroppen

I Stay-serien fra Beaute Pacifique finder du Stay Outside SPF 30, som er en fugtgivende solcreme til hele kroppen. Med dens solfaktor 30 giver Stay Outside dig en høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Ved at bruge en høj beskyttelse, når du dyrker sol, mindsker du risikoen for solskader og solskoldning. Dette gør også at din brune farve, har tendens til at holde længere, da huden ikke lige så nemt vil afskalle. 

Beaute Pacifique solcreme til ansigtet

Stay Beautiful SPF 30 fra Beaute Pacifique er en lækker solcreme til både ansigt og décolleté. Her får du en høj beskyttelse med solfaktor 30 mod både UVA- og UVB-stråler. Stay Beautiful giver din hud en effektiv anti-age effekt, så den både beskytter, men samtidig også forebygger solskader, som er med til at give en tidligere ældning af huden. Denne solcreme til ansigtet beskytter derudover også din hud mod frie radikaler pga. E-vitamin og den stærke antioxidativ effekt fra den chilenske Grape Seed Extract. 

Beaute Pacifique aftersun

Når du har tilbragt tid i solen, vil din hud have godt af en masse næring og pleje, da solen virker udtørrende på huden. Derfor er det en god ide at påføre en god aftersun efterfølgende. Stay Cool aftersun fra Beaute Pacifique går ind, og virker kølende og lindrende på en rød og irriteret hud som følge af solbadning.  

Stay Cool indeholder Licorice Root, som reducerer rødme, og vitamin a, som bidrager med en anti-age effekt. Denne aftersun hjælper derudover til at gendanne og bevare din huds fugtbalance, og efterlader den blød og gennemfugtet. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.