Batiste


Vil du strække din hårvask lidt længere, eller bare friske dit hår op, så det bliver mere voluminøst og føles mindre fedtet? Så skal du prøve en Batiste dry shampoo. Disse findes i flere forskellige varianter, så du kan få den perfekte til din hårtype!

Hvad er den bedste tørshampoo? | Til fint hår | Til normalt hår | Til farvet hår | Til frizzy hår | Hvordan bruger du din tørshampoo?

18 Produkt(er)

Batiste tørshampoo

Batiste tørshampoo giver dig lov til at undgå fedtet hår, så du kan strække din hårvask lidt længere. Her får du følelsen af rent og lækkert hår, uden rent faktisk at skulle vaske det. Hvis du aldrig har prøvet en tørshampoo før, er det virkelig et genialt hårprodukt, hvis du har behov for at opfriske dit hår og strække hårvasken et par ekstra dage. Ingen fortjener livløst hår! Hvad er bedste tørshampoo til dig?

Har du aldrig brugt tørshampoo før, eller er du hyppig bruger? Lige meget hvad, er Batiste tørshampoo både et fantastisk produkt for nybegyndere og til dem som allerede kender til tørshampoo. Batiste tørshampooer er nemme og simple at bruge, og der findes mange forskellige dufte, så du kan finde den du er mest vild med.  

Batiste har en tørshampoo til enhver hårtype, lige meget om du er blond, brunette, har fladt, frizzy eller tørt hår, kan du opfriske dit hår og måske springe en hårvask over.  

Batiste dry shampoo til fint hår

Hvis du har fint eller tyndt hår er du måske en af dem, som søger mere volumen til dit hår. Fint hår har en tendens til hurtigt at komme til at se fladt ud, og er ofte en magnet i forhold til at få elektrisk hår. Hårlak kan ofte hjælpe en smule, men det kan også bidrage til, at dit hår bliver mere tørt.  

Batiste har lavet en tørshampoo til dig, som gerne vil tilføje mere volumen til dit hår, og samtidig friske det op på ny. Batiste Dry shampoo Heavenly Volume tilfører overdådig volumen, samtidig med at den absorberer det olie, som gør at dit hår ser fedtet ud. Dette gør den helt uden at udtørre hovedbunden.  

Batiste dry shampoo til normalt hår

Døjer du ikke med frizz, fladt eller tørt hår er du en af de heldige, men derfor findes der stadig en Batiste tørshampoo til dig, som kan genopfriske dit og udskyde den store hårvaskedagen. De originale Batiste tørshampooer er stadig en stor favorit, når det kommer til tørshampoo, for deres evne til at fjerne overskydende fedt og olie i hovedbunden.  

Her finder du f.eks.: 

  • Batiste Dry Shampoo Original
  • Batiste Dry Shampoo Blush
  • Batiste Dry Shampoo Bare
  • Batiste Dry Shampoo Tropical

Batiste dry shampoo til både lyst og mørkt hår

Er du brunette eller blond? Så er der selvfølgelig også en Batiste tørshampoo til dig, som både opfriske dit hår, og giver din hårfarve lidt ekstra glød. 

Batiste Dry Shampoo Blonde er lavet til de blonde nuancer, som udover at opfriske fladt hår, blender perfekt ind med dine lyse lokker, og giver dem en ekstra glød. 

Denne tørshampoo er både til, hvis dit hår er farvet blond eller du har det fra naturens side – lige fra platin til mere mørk blond. 

Batiste Dry Shampoo Brunette er til dem med lidt mørkere hår. Denne tørshampoo er mildt farvet, og blender flot ind i dit brune hår, så du ikke skal tænke på hvidt pulver i hovedbunden. Batiste Dry Shampoo Brunette er til alle med brunlige nuancer, men derudover fungerer den faktisk også til de

Batiste Dry Shampoo Dark er til de ekstra mørke hårfarver fra mørkebrunt til det helt sorte både naturligt og farvet. Den blender smukt ind i din hårfarve, så du slipper for hvidt overskydende pulver. 

Batiste dry shampoo til frizzy hår

Bliver dit hår nemt frizzy og elektrisk, så bør du prøve Batiste Dry Shampoo De-frizz. Denne lette formular tæmmer frizzy og kruset hårstrå samtidig med, at den som alle Batiste tørshampooer fjerner overskydende talg og fedt fra hovedbunden. Dit hår vil efterlades velduftende med følelsen af nyvasket hår. Derudover bliver strittende hår tæmmet, så du slipper for elektrisk og frizzy hår. 

Batiste Overnight Cleanse

Har du ikke meget tid om morgenen, eller kan du bare godt lide at du kan lægge dig til at sove, og vågne op med frisk og lækkert hår?

Her har Bastiste udviklet Batiste Overnight Light Cleanse og Batiste Overnight Deep Cleanse, som er lavet til at rense dit hår imens du sover. Du bruger dem præcis som alle de andre Batiste tørshampooer, bare inden du går i seng. Der findes to forskellige slags alt efter, hvor olieret dit hår er. Guide: Sådan bruger du din Batiste dry shampoo

Vi har ikke altid tiden til at vaske hår, så ofte som vi måske gerne ville, men når en Batiste dry shampoo bliver brugt rigtigt, kan de gøre dit liv nemmere med knap så mange hårvaske. Med Batiste dry shampoo kan du få følelsen af nyvasket hår, uden først at skulle vaske, tørre og style det hver eneste gang. Så kan du bare nøjes med at vaske kroppen, og herefter nærmest være på vej ud ad døren. 

Step 1 – Ryst flasken

Når vi har travlt, er det ofte at vi glemmer at ryste vores tørshampoo, men det er et vigtigt step for at få det optimale ud af din Batiste tørshampoo, så du får fordelt det hvide pulver. Ved at ryste din Batiste tørshampoo får du blandet alle de gode ingredienser, som gør din tørshampoo væsentlig mere effektiv.  

Step 2 – Opdel dit hår

Opdel dit hår så du virkelig kan få sprayet inde ved hårrødderne. Herefter bør du spraye 25-30 cm væk fra rødderne. Afstanden hjælper på, at tørshampooen bliver fordelt i et mere jævnt lag, og ikke bare ligger i én stor plamage.  

For dig med tendens til mere fedtet hår, kan det hurtigt komme til at føles tungt og mindste sin volumen. Dette sker ved hårrødderne, og kommer grundet sved, build up af hårprodukter eller olie fra når du kører fingrene igennem håret. Derfor er det ved hårrødderne vi bør spraye vores tørshampoo.  

Step 3 – Massér tørshampooen ind i hårrødderne

Sørg for at få masseret din Batiste tørshampoo ind i hårrødderne med fingrene eller en hårbørste. Dette hjælper både til at fordele tørshampooen, men også til at aktivere absorberingen og herved få det hvide pulver til at forsvinde. 

Step 4 – Skal dit hår styles?

Nu er tiden inde til at dit hår skal styles, hvis du føler for det. Det kan enten være med dit krøllejern, glattejern eller hvad du nu end har lyst til. En stor fordel ved Batiste Tørshampoo er nemlig, at den giver hold til dit hår, så din styling holder bedre. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.