Bælg

Prøv de lækre konfekthapsere fra Bælg, som er en 100% plantebaseret snack baseret på danske økologiske bælgfrugter. Læs mere om Bælg her

8 Produkt(er)

Om Bælg

Martin og Benjamin er de passionerede skabere bag Bælg Konfekt, to venner, der følte, at verden havde brug for en udsøgt, sund snack. Derfor besluttede de sig for at skabe Bælg Konfekt - en himmelsk kombination af velsmagende, miljøvenlige og økologiske konfektstykker, alle lavet af rene, økologiske og miljøvenlige ingredienser. 

100% plantebaseret ingredienser

Bælg Konfekt er fremstillet med omhu ud fra nøje udvalgte økologiske råvarer. Den bærende ingrediens i alle Bælg konfekt-produkter er danske bælgfrugter, dyrket med kærlighed til både dig og naturen. For at fuldende denne lækre kombination er alle deres konfekthapsere belagt med en himmelsk mørk chokolade. 

Bælg Konfekthapserne er karakteriseret ved deres lave sukkerindhold, at de er rige på fibre og protein og helt uden gluten og laktose, uanset hvilken variant du vælger. Smagsoplevelser for enhver - Find din yndlings Bælg

Har du lyst til at opleve deres udsøgte konfekthapser? Bælg Konfekt byder på en bred vifte af smagsvarianter, lige fra den klassiske "Original" til forfriskende "Mint" og saftige "Orange" samt den nøddeagtige "Pistacie."  

Deres små, fortryllende konfekthapser er individuelt indpakket, hvilket gør dem til det perfekte valg, uanset om du er på farten i naturen, i madpakken eller hvor din eventyrlyst måtte føre dig hen. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.