Luksuriøs Avivir-serie baseret på ren økologisk Virgin Baobabolie

1 Produkt(er)

Avivir Baobab - Naturlig hudpleje baseret på fantastisk Virgin Baobabolie

Avivir har siden 1984 været kendt for deres gode Aloe Vera produkter, som fortsat sælger i dag. 

Baobab er en spritny produktserie fra Avivir, bestående af vidunderlige hudplejeprodukter der indeholder naturligt nærende ingredienser. Formularerne, som produkterne er baseret på, er udviklet specielt til forholdene i det nordiske samt de udfordringer, som huden udsættes for i et skiftende klima med varierende temperaturer, luftfugtighed og vejr. 

Nøgleingrediensen i alle produkterne, er den næringsrige jomfru Baobabolie, som er en plejende tørolie med et særligt højt indhold af Phytosteroler og E-vitamin. I flere af produkterne kombineres olien med andre naturlige ingredienser såsom beroligende Aloe Vera. 

Baobabolie - hvorfor?

Syd for Sahara i Afrika vokser de smukke høje Baobabtræer med kraftige stamme og store kroner. I træets frugter findes frøene, hvorfra den næringsrige Baobabolie udvindes. Baobabtræet er et af verdens ældste sorter, og kan blive op til 3.000 år gamle. 

Baobabolien, som Avivir anvender er økologiske fremstillet for at sikre den højeste kvalitet og for at sikre, at der tages ordentligt hensyn til naturen. Tørolien indeholder 1/3 mættede fedtsyrer, 1/3 monoumættede fedtsyrer og 1/3 polyumættede fedtsyrer, som er rige på de sunde omega-6 og 9 fedtsyrer. Indholdet af Phytosteroler understøtter kollagendannelsen, som er særligt vigtig for huden mens E-vitamin har en antioxidativ virkning på huden, så den beskyttes mod skadelige miljøfaktorer. 

Virgin Baobabolie har følgende dokumenterede egenskaber for dig og din hud:

  • Styrker hudens kollagennet og barrierefunktion
  • Øger hudens elasticitet med 25% på 4 uger
  • Reducerer rødme og synligheden af strækmærker på huden
  • Hjælper med at balancere huden
  • Trænger hurtigt ind i huden og virker ikke tilstoppende for porerne
  • Virker antioxidant
  • Plejer, blødgør og nærer effektivt

De eksklusive produkter

Oliens fantastiske kvaliteter er overført til de luksuriøse plejeprodukter i serien. Produkterne er alle yderst virksomme samtidig med at være utrolig skånsomme mod din hud. Alle er de fremstillet specielt til at skulle behandle, nære og pleje huden i både ansigt og på krop. 

Produktserien består af: En olie til ansigt og décolleté, en balsam til læber og neglebånd, to lækre kropsolier, to opfriskende body-scrubs og to blødgørende kropscremer. 

Alle produkterne er fremstillet med både mennesker og miljø i tankerne. Først og fremmest dyrkes træerne bæredygtigt i Senegal, hvorved olien produceres økologisk - certificeret af Ecocert. Tilmed er produkterne helt fri for animalske produkter og er derfor registreret ved Vegan Society. Baobab serien fra Avivir indeholder ikke silikone, petrolatum, paraffinum, liquidum og andre petrokemiske olier. 

Når du først har prøvet Baobab-produkterne, vil du ikke kunne undvære dem i din hudplejerutine!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.