Anjo

4 Produkt(er)

Skab mere livskvalitet med naturligt tilskud

Anjo handler om livskvalitet. Så kort kan det siges.

Virksomheden der blev grundlagt i 1960erne har siden været i konstant vækst. Anjo har ramt helsebølgen, der mere og mere må kunne beskrives som et hav. Helse-kulturen er kommet for at blive, og Anjo har siden 1960’erne specialiseret sig i lige netop helseprodukter som eks. kosttilskud, naturlægemidler og hudplejeprodukter. Alle er det produkter, der har det tilfælles, at de med naturens egne og rene ingredienser går ind og forbedrer vores livskvalitet.

Produkter fra Anjo er med garanti for, at produkterne er veldokumenteret gennem diverse kliniske undersøgelser.

På Med24.dk er vi derfor også stolte over at kunne tilbyde vores kunder produkter fra netop Anjo. Essensen af Med24.dk er nemlig – ligesom med Anjo - også at øge vores kunders livskvalitet. Derfor giver vi dig et udpluk af nogle af vores favoritprodukter fra Anjo her, mens du selvfølgelig også selv kan finde en lang række andre produkter fra Anjo på siden her.

Urtecreme
Anjo urtecreme (100 ml.) er udviklet til at forebygge tør hud. Særdeles er der her tale om tør hud på hænder og fødder. Den parabenefri urtecreme indeholder elementer af kamille og hamamelis. Udover at give en følelse blødhed, så har urtecremen også en beskyttende effekt. Således vil urtecremen lægge sig som en beskyttende hinde mod frisk vind, vejr, snavs, rengøringsmidler, kemiske stoffer mv.

Avosol 300 
Avosol 300 fra Anjo blev i 2010 kåret som årets bedste helseprodukt. Produktet bidrager til dannelse af kollagen, der har betydning for brusk. Avosol er fremstillet af en bestemt fraktion af avocado- og sojaolie (ASU) i forholdet 1:2, som nemt optages i kroppen. Vi forslår, at Avosol anvendes i kombination med Eskio-3 fiskeolie, men Avosol kan også sagtens anvendes for sig selv. Den anbefalede dosis er 2 kapsler om dagen, hvorfor du med 120 kapsler har til godt og vel 2 måneder.

Garcin
Anjo har også udviklet en garcin hvidløg, der går ind og bidrager til kroppens immunsystem. Der er her tale om hvidløgskapsler, der måske står som én af de mest spændende måder at anvende hvidløg på i over 4000 år!
For med Garcin er der tale om det eneste hvidløgsprodukt, som har standardiseret indhold af det aktive stof Allicin. Hver kapsel indeholder 90 mg Allicin pulver, mens de andre aktive stoffer fra hvidløget er klinisk dokumenteret.

Bonusinformation: Nej, du ikke kommer til at lugte af hvidløg fra nu af og til næste år, da Garcin er lugtfri!

Cremer
Anjo gør sig i flere forskellige cremer, der har det tilfælles, at de både lindrer og forbedrer. Således også med Anjos Glucosol creme, der bruges mod ømme led og muskler. Har du f.eks. problemer med ømme knæ, albue, skulder, nakke, ryg eller lignende, så vil Clucosol cremen kunne masseres ind i huden og på den måde lindre smerterne. Cremen vil med tiden også give dig større bevægelighed og smidighed.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.