ActiGreen

Læs mere om ActiGreen lige her:

4 Produkt(er)

Grøn te fra Indonesien og Japan

ActoGreen teekstrakter bliver lavet på teblade fra Indonesien og Japan. De fremstilles i Tyskland, og vores tyske producent analyserer ekstrakten og  fører kontrol med de teplantager, hvor den grønne te dyrkes.

Bladene skal behandles på fabrikken hurtigst muligt efter plukningen for at undgå iltning, som ellers vil forvandle tebladene til sort te. På fabrikken bliver bladene hurtigt modtaget af tearbejderne, som hurtigt varmebehandler og tørrer bladene. Typisk vil det foregå i en stor wok, hvor de ristes på en nænsom måde og med forskellige bevægelser for at standse enzymaktiviteten og derved iltningsprocessen i bladene. På den måde bevares flere plantestoffer i den grønne te i modsætning til den sorte te.

Gør te til en del af vanen

Det gælder om at gøre den grønne te til en del af dine gode vaner. Skift de daglige kopper kaffe ud med grøn te og mærk selv efter, om du kan mærke de positive fordele på din egen krop. Og husk endelig ikke at hæld kogende vand over den grønne te, men nøjes med vand med på 80 grader, da du ellers koger nogle af alle de gode plantestoffer væk.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.