ACO

ACO Hud har meget stor viden om, hudens behov i det nordiske klima. Dette er på baggrund af omfattende forskning, som har ført til produktionen af denne fantastiske hudplejeserie, som har produkter til hele familien. ACO Intimate Care er specielt lavet til kvinder og ACO Men til mænd. ACO Special Care anvendes af flere målgrupper, såsom babayer, børn og ældre.

ACO Intimate Care serien plejer, rengør og fugter intimområdet, uden at irritere. Produkterne er testet af kvinder og derfor tiltænkt kvinder. Serien indeholder nøje udvalgte og kendte ingredienser, som er skånsomme for huden og helt fri for parfume.

ACO Men er en hudplejeserie, som er fremstillet til mænd, som har en hud der kræver ekstra fugt og næring. I serien findes en roll-on, shave-gel, face lotion og en after shave. Alle produkterne indeholder velkendte og nærende ingredienser, som fugter og beskytter huden på bedste vis.

ACO Special Care er ekstra nænsom næring til skadet eller belastet hud. Serien indeholder flere produkter til psoriasis, tør hovedbund, fødder, hænder og generel pleje til hud, som kræver ekstra omsorg.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.