Ac3 Comfort

Brug Ac3 Comfort til behandling og kløe af irritation ved endetarmen. Den særlige gel kan forebygge og behandle gener i og omkring endetarmen som fx hæmorider.

Ac3 Comfort lindrer og forebygger | Hvordan virker Ac3 gel? | Sådan bruger du Ac3 Comfort gel

1 Produkt(er)

Ac3 Comfort – Behandling af kløe og irritation ved endetarmen

Flere har oplevet gener omkring endetarmen såsom kløe, irritation og anden pine. Ac3 Comfort er specielt udviklet til at forebygge og behandle gener i samt omkring endetarmen, så du hurtigt, effektivt og sikkert kan slippe af med din plage. 

Ac3 lindrer og forebygger

Ac3 Comfort besidder både en kølende, helende og lindrende effekt, hvoraf dens indhold af Aloe Vera virker svalende og irritationsdæmpende. Ac3 gel behandler effektivt din irritation ved endetarmen og forebygger herfor bl.a. hæmorider og anale revner.

Brandet har taget forbehold for de mange ubehagelige plager, der netop kan forekomme ved endetarmen ved eventuelle gener i området, og har således udviklet et produkt der:

  • Med en bioaktiv Aloe-skum giver hurtig lindring ved hæmorider, rifter m.m.
  • Med planteekstraktet, der neutraliserer skadelige bakterier, blødgør vævet/huden og fremmer den naturlige helingsproces.
  • Har en god smørende effekt, der letter de daglige toiletbesøg.
  • Har en applikator, som gør den anvendelig både ved de indvendige og udvendige gener, der kan forekomme ved endetarmen.

Det virksomme indhold i Ac3 gel

Ac3 Comforts virksomme stof er det bioaktive 2QR-kompleks, som er udvundet af Aloe Barbadenisis bedre kendt som det helt naturlige, unikke og helende Læge-Aloe. Indholdet er derudover baseret på sikre og yderligere effektive ingredienser, som er parfumefri og ikke baseret på animalske tilsætningsstoffer, så du let og sikkert kan gøre brug af midlet.

Gelen er ydermere fedtfri og derfor nem at skylle af.

Sådan anvendes Ac3 Comfort gel

Læs helst brugsanvisningen inden brug!

Generelt påføres den ønskede mængde af Ac3 gel rundt om endetarmen med en finger eller applikatoren. Benyt dig også gerne af en engangshandske.

Husk at Ac3 Comfort ikke bør anvendes i mere end 30 dage i træk i en behandlingsperiode. Er du derfor ikke sluppet af med din gene ved endetarmen indenfor behandlingsperioden, bør du kontakte din læge om den bedst mulige løsning for dig. 

Købt Ac3 Comfort hurtigt og sikkert hos Med24.dk

Vi forhandler den effektive og forebyggende Ac3 Comfort gel, der er helt fantastisk til dig, der døjer med hæmorider, rifter omkring endetarmen og bakterier der forekommer i forbindelse hermed. Du kan købe gelen trygt og hurtigt hos Med24.dk, der har gjort det muligt for dig at modtage dit produkt allerede i morgen, såfremt du bestiller det i dag, med vores dag til dag levering! Du får som altid disse til skarpe priser eller gode tilbud. 

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.