Urtekram Soya fars Ø - 180 g
Sojafars er fremstillet udelukkende af økologiske sojabønner. Sojabønnerne presses mekanisk for at adskille oliedelen. Sojafars produceres derefter af det proteinrige mel. Anvendes til fars, fx frikadeller, bolognese, burgere. Ønskes en mørkere farsret, så tilsæt lidt sojasauce under tilberedningen.
Proteinindholdet i 100 g tørret sojafars svarer ca. til 230 g hakket, råt svinekød.
Brugsanvisning og anvendelse:
Udblødes før brug i 5 min i vand/bouillon - eller tilsættes direkte til farsblandings-retten ca. 10 min før den er færdig.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Energi |
1456 kJ / 347 kcal |
Fedt |
7,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1,0 g |
Kulhydrater |
15,4 g |
- heraf sukkerarter |
10 g |
Fibre |
20,7 g |
Protein |
44,6 g |
Salt |
0,02 g |
sojabønnemel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.