ZenBev - hav det godt dag og nat

ZenBev - hav det godt dag og nat

HAV DET GODT DAG OG NAT MED ZENBEV*

Zenbev * , en naturlig kilde af tryptofan, som er udvundet af græskarkerner. Hjernen er den del af kroppen som har størst behov for tryptofan som er en aminosyre og som findes i proteiner og er essentiel i den daglige ernæring. Tages Zenbev * om dagen bliver tryptofan under de rigtige forhold til serotonin som mildner og dæmper humørsvingninger og følelser. Zenbev kan virker appetitmodulerende samt hjælpe dig til en indre ro med mindre ængstelse.

Tages Zenbev * ved sengetid omdannes tryptofan fra serotonin til melatonin som udløser hjernens egen søvnmekanisme og tillader dig en naturlig søvn, som det nu er naturens intentioner.

Idet hjernekemien hos hver enkelt person er forskellig, vil behovet for tryptofan være tilsvarende individuelt. Husk at dit mængdebehov af Zenbev * ikke er forbundet med din krops størrelse. Det kan tage mere end en uge for at finde frem til den dosering som virker bedst for dig og din hjerne, men opgiv ikke, du vil blive belønnet for din vedholdenhed.

Køb Zenbev hos med24.dk

Zenbev (græskarkerner) - 250g Zenbev (græskarkerner) - 250g
Zenbev™ er et naturligt produkt fremstillet af græskarkerner, som er en naturlig kilde til aminosyrer, bl.a. den essentielle aminosyre tryptophan,der findes i proteiner. Ved regelmæssigt indtag udgør Zenbev™ drink miks pulver en kilde til ro og vitalitet.

For at opnå det bedste resultat om dagen med Zenbev * følg venligst disse instruktioner:

Zenbev * kan tages så ofte eller så sjældent som behovet melder sig for at tilføre beroligende serotonin som kan dulme en indre uro og ængstelse om dagen.

Ved dagens begyndelse tag en stor spiseskefuld blandet med varmt vand eller den drikkevare du selv ønsker. Zenbev * behøver ikke at tages på tom mave men det er bedst at undgå en morgenmad af et højt proteinindhold når man tager Zenbev * .
Prøv det i tre dage og, hvis det er nødvendigt kan doseringen øges med en spiseskefuld i endnu tre dage. Efter du har eksperimenteret med dette i et stykke tid skulle du begynde at fornemme den mængde som er helt rigtig for dig.
Vær sikker på at du tager Vitamin B complex hver dag. Hvis din krop er i underskud af visse B vitaminer kan tryptofan metabolisere dem til B vitaminer i stedet for serotonin.
Vær forsigtig med at udføre arbejde i mørke miljøer (mørkekammer, tunneler etc.) Hvis der er lave niveauer af belysning vil serotonin omdannes til melatonin som medfører at du vil føle dig søvnig.
Når du opnår din individuelle dosering kan du tage små ophold. En god tommeltot regel er at tage Zenbev * i 5 dage og efterfølgende 2 dage uden. Dette kan være i den uge hvor du har weekenden fri eller hvad der nu passer bedst ind i din rutine. Præcis som Zenbev * kan tages op til tre dage for at præparere hjernen så kan dets effektivitet føles helt op til tre dage efter dets ophør.

Hvordan tager man Zenbev * for at sove

De mennesker som lider af kronisk søvnløshed vil drage fordele ved vedholdende brug af Zenbev * fordi det kan tage tid at ophæve den skade søvn berøvelsen fra forvoldt. Nogle mennesker vil være i stand til at tage Zenbev * i perioder med søvnløshed. Hvis det er muligt for dig at forudsige hvornår du kan forvente en periode med søvnløshed (i.e., en kommende stresset tid, rejse, hormonelle forandringer, eksaminer, osv.,) kan du begynde at tage Zenbev * 3 dage før for at præparere processen.

Tag en stor spiseskefuld ½ time til en time før sengetid. Bland det i vand, juice, æblemos eller yoghurt. Zenbev * har en mild citron smag og kan faktisk blandes med alt; prøv dog at undgå drikkevarer indeholdende koffein eller protein shakes.
Prøv dette i tre nætter og hvis det er nødvendigt kan du øge din dosering med 1 spiseskefuld for yderligere 3 nætter. Efter at have eksperimenteret med dette, skulle du være i stand til at fastsætte mængden som passer præcis til dit behov.
Efter indtaget af Zenbev * foretag dig noget meget afslappende (lyt til afslapnings musik, læs en god bog eller se et TV underholdnings program) og ikke mentalt stimulerende. Skab en psykisk separation mellem det daglige stress og fokuser mentalt på en god nattesøvn.
Vær sikker på at tage en god Vitamin B Complex hver dag. Hvis din krop er i underskud af visse B vitaminer kan tryptofan metabolisere dem til B vitaminer i stedet for at gå til hjernen og fremkalde søvn.
Vær sikker på at dit soveværelse er så mørkt som muligt. Tryptofan omdannes til melatonin i mørket og er ikke så effektivt hvis der er lys tilstede. En sovemaske/sovebriller kan være en god idé hvis du har besvær med at kontrollere lyset.
Reducer de miljømæssige distraheringer så meget som muligt; brug ørepropper hvis du ikke kan kontrollere larm, forsøg at holde en behagelig rumtemperatur, vend din clock radio væk fra dig for at undgå årvågenhed.
Når du finder din individuelle dosering kan du tage mindre ophold. En god regel er at tage Zenbev * i 5 nætter og 2 nætter uden. Dette kan være i den uge hvor du har weekenden fri eller hvad der nu passer ind i din rutine. Præcis som Zenbev * kan tage op til tre nætter for at præparere hjernen så kan dets effekt føles op til tre nætter efter dets ophør.
Undgå bilkørsel efter indtag af Zenbev * .
Afhængig af hvor streng eller alvorlig søvnløsheden er, kan det tage yderligere et par dage men en sund og naturlig søvn er indenfor din rækkevidde.

Craig Hudson – biografi

Craig Hudson er født og opvokset i Toronto. Samtidig med at han færdiggjorde en universitetsgrad inden for naturvidenskab på University of Waterloo, fik han et stipendium ved ’Natural Sciences and Engineering Research Council of Canada’ (NSERC), så han kunne påbegynde sin forskeruddannelse under nu afdøde dr. Philip Bryden. Da han havde bestået sin eksamen i 1984, kom han ind på det medicinske fakultet ved University of Torontos, hvor han fortsatte med at forske. Her begyndte han at forfølge sin interesse for, hvordan cellernes kommunikation kan føre til nye behandlingsformer. I 1988 fik han titlen dr. med. og afsluttede sin kandidattid ved Toronto Western Hospital, før han valgte psykiatri som sit speciale. I 1993 blev han medlem af Royal College of Physicians i Canada. Samme år offentliggjorde han en artikel i tidsskriftet Synapse. I artiklen, der siden hen ofte er blevet citeret, beskrev han vigtigheden af det intracellulære system ved at skabe forbindelser til behandlingen af psykologiske tilstande.

I 1993 fik dr. Hudson også det prestigefyldte kliniske forskerstipendium ved ’Medical Research Council’. Et stipendium, som giver specialister med lovende karrierer inden for forskning eller klinisk medicin mulighed for at gå videre med yderligere uddannelse inden for begge områder. I løbet af hans fireårige stipendium blev han undervist af Canadas førende psykiatere og forskere, herunder afdøde dr. Jock Cleghorn, dr. Oleh Hornykiewicz samt dr. Mary Seeman og dr. Philip Seeman. Under det intensive uddannelsesforløb gik han i gang med at forske i de intracellulære enzymer, som kontrollerer frigivelse af umættede fedtstoffer, som spiller en vigtig rolle, hvad angår psykiske lidelser og sygdomme. Han koncentrerede sig om skizofreni, som nok er en af de mest komplicerede psykiske lidelser, fordi der sandsynligvis ikke blot er tale om en sygdom, men en række forskellige biokemiske lidelser, som hører ind under den samme kliniske betegnelse.

For at kunne klarlægge den komplekse biokemi, som lå bag diagnosen skizofreni, antog dr. Hudson, at det er muligt at underinddele patienter med diagnosen skizofreni i henhold til de overordnede cellulære signalforstyrrelser, de har tilfælles. Derfor udviklede han en metodik for at udskille de patienter, som havde anormale blodtilførselsreaktioner ved store doser B3-vitamin (niacin). Han benyttede denne kliniske test til at foretage en række kliniske (Biological Psychiatry, 1996), biokemiske (Archives of General Psychiatry 1997 og Biological Psychiatry 1999) og genetiske (Schizophrenia Research 1996 & British Journal of Psychiatry 1999) videnskabelige undersøgelser, som er gentaget i stor udstrækning. Undersøgelserne viste, at skizofreni er forbundet med et enzym kendt som 'cytosolic phospholipase A2’, som er det centrale enzym, der er ansvarlig for frigivelsen af visse typer umættede fedtstoffer i hjernen. Disse opdagelser banede sammen med undersøgelser udført af dr. David Horrobin og kolleger i England og Skotland vejen for en mulig biokemisk forklaring på de fordele, nogle skizofrene patienter får fra omega 3 umættede olier.

I 1997 forlod dr. Hudson den akademiske forskning og begyndte at forfølge teorien om, at kost kunne tilpasses både i form og indhold til at behandle almindelige psykiske lidelser på en naturlig og virkningsfuld måde uden de mindre hensigtsmæssige bivirkninger ved almindelig medicin. Zenbev blev udviklet over en syvårig periode, som begyndte med undersøgelser udført i ’University of Guelph’ på Guelph Food Technology Centre. Senere blev det testet i kliniske undersøgelser med folk, som led af kronisk søvnløshed og almene angstlidelser. Disse undersøgelser viste en mærkbar og vedvarende forbedring af disse forhold uden problemer såsom tolerance og afhængighed, som forbindes med medicinsk behandling. Zenbev blev officielt lanceret i Canada i efteråret 2004 med mange tilfredse kunder.

Dr. Hudson står fortsat for udviklingen af nye produktideer gennem selskabet Biosential Inc., som er et selskab, han har stiftet sammen med sin kone Susan. Ud over sin forretning, forskning og sine foredrag driver dr. Hudson en lille praksis i Toronto, hvor han bor.

Køb Zenbev hos med24.dk

Zenbev (græskarkerner) - 250g Zenbev (græskarkerner) - 250g
Zenbev™ er et naturligt produkt fremstillet af græskarkerner, som er en naturlig kilde til aminosyrer, bl.a. den essentielle aminosyre tryptophan,der findes i proteiner. Ved regelmæssigt indtag udgør Zenbev™ drink miks pulver en kilde til ro og vitalitet.

Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.