XLS Medical fedtbinder

XLS Medical er for dig der ønsker et vægttab eller at vedligeholde det vægttab du måske allerede har opnået. Xls medical har udviklet 3 forskellige produkter der har hver sine egenskaber.

XlS Medical fedtbinder er for alle med overvægt eller fedme. XLS medical fedtbinder virker ved at absorbere op til 28% af fedtmolekylerne nede i maven.

XLS Medical - En vigtig brik i vægttab

Sisyfos er historien om en sagnkonge fra den græske mytologi, der af guderne blev dømt til for evigt at trille en kæmpemæssig sten op ad en bakke. Hver gang Sisyfos nåede toppen, ville stenen trille ned igen, og så kunne Sisyfos ellers starte forfra.  
Et lignende ”sisyfosarbejde” kan en ny smart slankekur føles som. En masse slidsomt arbejde men i sidste ende forgæves.
Når det kommer til vægttab, er en god tommelfingerregel derfor at undgå de hurtige kvikløsninger og uigennemskuelige slankekure. Vægttab behøver ikke være så kompliceret. Grundlæggende handler det om fornuftig kost, god søvn og en naturlig madglæde. 

Lyt til din krops signaler

Søvn er den store fællesnævner, når det gælder vægttab. Sover du for lidt, forstyrres hormonbalancen, og din appetitregulering ryger. Det betyder, at du er mere sulten, når du er vågen. Til gengæld kan der være store forskelle, når det kommer til vores kroppes stofskifte og vores appetit. Det er derfor også vigtigt, at du lytter til din krops specifikke signaler.  Har du eks. ikke appetit om morgen, så gælder rådet om at ”spise som en konge om morgen og som en tigger om aftenen” måske ikke for dig og din krop. 
Læg i stedet en kostplan der passer til din krop, og som lader dig bevarer madglæden. Slankekur og vægttab skal ikke kun handle om gram, procenter, kalorier, vægt og træning. At tabe sig og holde vægten nede handler om at have det godt og være realistisk omkring sit aktivitetsniveau, sin tid og madvaner. 

XL-S Medical – en vigtig brik i dit vægttab

Her kan XL-S Medical udgøre en vigtig brik - både i dit vægttab og opretholdelsen af den. XL-S Medical er et pulver der fungerer som appetitmindsker, mens det indeholder Fiberkomplekset Litramine, som er et patenteret stof baseret på vegetabilske fibre, beriget med de fedtopløselige vitaminer A, D og E. 
Pulveret binder sig til fedtet i maden og danner på den måde et fedt/fiberkompleks, der forhindrer op til 28 procent af kostens fedtindhold fra at blive optaget i kroppen. Alt imens sørger pulveret for, at du fortsat optager kostens vitaminer.  
Det er dog vigtigt at huske, at XL-S Medical ikke er et mirakelpulver i sig selv. Den optimale effekt opnås kun i kombination med sund kost og fysisk aktivitet.

Har du prøvet en eller flere af XL-S Medicals produkter, vil vi meget læse din anmeldelse af produktet.

XLS Medical Fedtbinder indeholder Litramine, som er et patenteret stof baseret på vegetabilske fibre og beriget med de fedtopløselige vitaminer A, D og E

Nedenfor kan du se hvordan XLS Medical virker i din krop. XLS Medical Fedtbinder med vitaminer binder op til 28 % af indtaget fedt i maven ved at absorbere fedtmolekylerne og danne et fedt-/fiberkompleks. Derved sikrer XL-S Medical optimal fedtbinding og hernæst frigives fedtopløselige vitaminer i kroppen for at sikre optimal optagelse af vitaminer.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?