Worlds-Best

12 Produkt(er)

Hvad er Worlds-Best?

Nær Skanderborg ligger den danskejede virksomhed Worlds Best A/S. Den blev grundlagt i 1956, hvor produktion af højkvalitets kondomer var i fokus. Worlds-Best kan i dag udføre næsten alle former for produktion og service indenfor kondomer, hvorfor de tilbyder et bredt udvalg af kondomer i forskellige pasformer, størrelser og overflader. Uanset hvem du er, og hvilken form for sex du elsker, vil du have mulighed for at finde kondomer, der er perfekte til dig eller din partner. For Worlds-Best er det vigtigste nemlig, at alle har muligheden for at nyde sikker og beskyttet sex. Endvidere bliver de danskproducerede kondomer eksporteret til flere forskellige lande, hvor den høje kvalitet på kondomer og glidecreme også værdsættes.

Kondomer af højeste standard og kvalitet!

Worlds-Best har fokus på kvalitet og sikkerhed gennem hele produktionen af kondomerne. Derfor er en naturlig del af fremstillingen at udføre kontinuerlige produkttest, som er med til at sikre den altid høje kvalitet. Worlds-Best er certificeret efter ISO 4074:2015, CE 2460 og ISO 13485:2016. For hele tiden at sikre, at certificeringerne overholdes, bliver der udført kvalitetstest både under og efter produktionen. Når et kondom er færdiglavet, testes det for tæthed, huller og andre synlige defekter samt korrekt mærkning på pakken.

Beskyttet, sikker og nydelsesfuld sex for alle

Her hos Med24.dk har vi et stort udvalg af kondomer fra Worlds-Best. Du kan blandt andet prøve de populære kondomer med anatomisk form for øget komfort, glatte kondomer uden glidecreme eller de spændende varianter Ril-Form og Sensi-Rib med stimulerende knopper og riller på overfladen. Worlds-Best tilbyder desuden kondomer til dem, der synes traditionelle kondomer er for små - vælg mellem Beauty Form med mere plads i toppen eller King Size i størrelse XXL.

Hos os finder du naturligvis også den populære glidecreme fra Worlds-Best. Silky Glide er en vandbaseret glidecreme, der er testet specielt til at blive brugt sammen med kondomer. Glidecremen er endvidere velegnet til mange andre formål, som eksempelvis ved en sensuel massage, tørhed i intimområdet eller indføring af tampon eller termometer.


Køb kondomer og glidecreme fra Worlds-Best til din næste intime sund hos Med24.dk. Vi har hurtig og diskret levering samt fri fragt fra 249,-

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.