Withings Pulse Ox pulsur

Withings Pulse Ox

Withings Pulse Ox er en avanceret og alsidig aktivitets- og helbredsmåler. Du kan have den på håndledet, sætte den fast på dit tøj eller have den i lommen.

Tilpasser sig dig

Mål dit daglige aktivitetsniveau. Uanset hvilken form du er i eller hvilken stil du praktiserer kan Withings Pulse Ox hjælpe dig til at blive mere aktiv og forbedre dit helbred. I løbet af dagen tæller den dine skridt og måler hvor langt du har gået, hvor mange højdemeter du har passeret og hvor mange kalorier du har forbrændt. Om natten kan den monitorere din søvnkvalitet.

Withings Pulse Ox er en alsidig lille fætter, som kan sidde flere forskellige steder. Sæt den på håndledet som et ur, klips den fast i dit bælte eller buksekanten eller smid den i lommen på dine bukser eller en taske.

Løb bedre

Mål dine løbeture – bare snup din Pulse Ox og kom af sted! Måleren genkender når du løber og skærmen viser automatisk en opsummering af dine løbeture. Tryk på den øverste knap én gang og få at vide, hvor du befinder dig i forhold til dine tidligere løbeture.

Du kan også hurtig bladre igennem din løbehistorie ved hjælp af touch-skærmen, som let giver dig adgang til dine data. Dermed behøver du ikke din smartphone, for at se din aktivitetshistorie.

Følger dig trofast om natten

Placér Withings Pulse Ox i det medfølgende armbånd og start analysen af din søvncyklus. En graf viser dig de forskellige søvncyklusser og lister en række indikatorer på kvalitetssøvn op for at kunne hjælpe dig til en bedre nattesøvn.

Lyt til dit hjerte

Overvåg din puls. Mål regelmæssigt din hvilepuls og tænk over hvordan den udvikler sig, så du ved, om du forbedrer dit helbred over en bred kam. Pres din finger mod bagsiden af Withings Pulse Ox i et par sekunder og få din puls og dit SPO2 vist på skærmen. 

SPO2, også kendt som det femte vitale tegn, er en estimering af dit blods iltindhold, som bliver målt med et oximeter. Atleter, bjergbestigere og folk med vejrtrækningsproblemer som Astma eller søvnapnø kan drage fordel af denne feature, som kan give dem en hurtig evaluering blodets evne til at transportere ilt rundt i kroppen.

Coaching i real-tid

Få indsigt og påmindelser. I den gratis Health Mate app finder du en tidsline med daglige rapporter og gode råd til at hjælpe dig. Denne indsigt hjælper dig med at bevare fokus og motivationen. Sunde vaner handler om små specifikke ændringer i dine daglige rutiner. Få påmindelser om disse sunde tips.

Withings Badges er virtuelle milepæle, som belønner dine anstrengelser og presser dig til at overgå dig selv. Og da konkurrence er glimrende incitament, kan du invitere og udfordre dine venner og familie i at være den mest aktive uge efter uge.

Oplysende og tilpassende

Withings Pulse Ox synkroniserer automatisk med din smartphone i løbet af dagen takket være den indbyggede Bluetooth med lavenergi-teknologi. Hver gang dine data trådløst bliver sendt til din sikre Withings-konto, bliver den analyseret, sat i perspektiv og gjort tilgængelig i de dedikerede moblie apps til iOS og Android.

Derudover fungerer Withings Pulse Ox med over 100 sundheds- og fitness-apps, så du altid kan bruge Pulse Ox med lige nøjagtig din foretrukne trænings-app.

Withings Pulse Ox fås i sort og blå.


Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?