Withings Activité POP aktivitetsur

Withings Activité POP

Withings Activité Pop hjælper dig på vejen til sundere vaner, mens det tilpasser sig din rytme og din stil.

Når som helst i løbet af dagen kan du kaste et blik på uret og få en opdatering på, hvor tæt du er på dit daglige aktivitetsmål. Activité registrerer og måler automatisk, om du går eller løber. Alle dine data, inklusiv antal skridt du taget, hvor langt du har gået eller løbet og hvor mange kalorier, du har forbrændt, bliver automatisk uploadet til din Health Mate app på din iOS smartphone.

Urets ensfarvede og flotte design går udover den PVD-dækkede ur-kasse og silikoneremmen og skaber en behagelig glød. Activité Pop fås i tre farver. Vælg mellem glat haj-grå, en elegant sandfarve, skarp azur-blå og en super flot pink.

Konkurrence er sundt

Sammen med Health Mate App presser Activité Pop dig og dine venner til at være aktiv.

Dyk i bassinet og mål din indsats; Activité Pop gemmer et hvert svømmetag, så du kan følge dine fremskridt uden at skulle tælle baner. Activité Pop er vandtæt ned til 50 meter.

Få det rigtige ben ud af sengen. Activité Pops funktioner som søvnanalyse og lydløs alarm sikrer, at du vågner let og udhvilet.

Bliv mere aktiv. Mens uret viser dig, hvor aktiv du er i real-tid, kommer Health Mate app med forslag til små ændringer, som kan få dig til at gå mere.

Løb de ekstra meter. Er du ude og løbe eller prøver du bare at nå bussen? Activité Pop genkender automatisk stigningen i intensiteten og logger den selv som løb.

Spar tid og besvær

Activité Pop tilpasser sig til dit tempo og respekterer din dagsorden.

Activité Pop er synkroniseret med uret i din smartphone og viser derfor altid det rigtige klokkeslæt – uanset hvilken tidszone du befinder dig i og hvor ofte du rejser.

Ikke mere opladning. Du har ikke brug for ledninger, kabler eller docks. Activité Pop kører på et standard ur-batteri, som holder i over otte måneder.


Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?