Vores sunde valg hos Med24.dk

Med24.dk sunde valg

Hos Med24.dk har vi mange forskellige personligheder og hver vores tilgang til sundhed. Her finder du et udvalg af vores favoritprodukter, som vi hver i sær finder sunde for os, i vores hverdag.


Nina, materialist og hudpleje entusiast

I junglen af hudplejeprodukter har jeg fundet én af mine absolutte farvoritter, som hjælper mig med at vedligeholde en sund og velfungerende hud. Dermalogica Prisma Protect med faktor 30 er en multitasking fugtcreme, der arbejder med hudens defensive dagtilstand ved at give en bredspektret beskyttelse med solfaktor 30. Cremen øger hudens naturlige glød, giver langvarigt fugt. Perfekt til dig, der ønsker hudpleje med flotte resultater.


Andrea, sportsudøver med tendens til tør hud

Min fodboldsæson er så småt i gang, efter en lang vinter medfører det jævnligt små overbelastninger, derfor forebygger jeg med 2 tabletter Natur-Drogeriet Boswellia dagligt. De er nemme at synke, da de er meget små og runde. Ydermere efterlader ikke bismag.


Christina, SEO koordinator og mor

Mine sunde valg lander på Kids Zoo multivitamin og Lille Kanin SOS Balm. Kids Zoo multivitamin er en super nem måde at få sit barn til at spise sine multivitaminer. De ligner vingummer og smager også herefter. Lille Kanin SOS Balm er perfekt til frostkinder, små rifter, eksem og lignende. Det er det perfekte produkt til hverdagens små skavanker med et barn.


Rikke, fitnessinstruktør og kostvejleder

Et af mine sunde beviste valg er at jeg hver dag indtager 1-2 spsk chiafrø.
Jeg bruger dem blandt andet i min morgengrød, chiagrød, greenie eller lign. Chiafrø kan spires ligesom man spire karse og det smager rigtig godt i salater, eller som topping på rugbrød. På den måde kan chiafrø bruges i rigtig mange måltider.


Allan, aktiv og energisk

I en aktiv hverdag kan jeg godt lide at få en god start på dagen med et opkvikkende energi boost. Derfor drikker jeg et glas vand hver morgen med Puori C3 vitamin. En brusetablet der nemt opløses i vand og som jeg synes smager fantastisk.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.