Få skønt sommerhår med VitaYummy Hair & Nails

Skrevet af Henrik Ludvig, Better Nutritionals
Frisør Maria Snickars

Gode råd til et skønt sommerhår

Ahh... Endelig sommer!

Sol og vand er skønt, men også krævende for håret. Her får du fem gode råd til at holde dit hår i topform, så det er smukt hele sommeren fra frisør Maria Snickars, som har sin egen grønne salon Marias Paradishair i København.

Farvel til dine slidte spidser

Dit hår vokser bedre, når de gamle og slidte spidser bliver klippet af, så håret kun skal bruge energi på at vokse. Du kan roligt få klippet en centimeter eller to af, for dit hår vokser ca. 12 mm om måneden. Dit hår ser med det samme smukkere ud og din frisure holder også formen bedre.

Giv dit hår den bedste næring

Biotin og Folinsyre er særligt vigtige vitaminer for hår og negles vækst. Det kan være svært at spise sig til disse vitaminer i maden. Tag derfor et kosttilskud som VitaYummy Hair & Nails, der er specifikt udviklet til at styrke dit hår og negle med et højt indhold af biotin, folinsyre og andre næringsstoffer. VitaYummy er vegetariske og er fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer og animalsk gelatine.


Pas på dit hår i solen

Du bruger solcreme for at beskytte din hud. Men hvad gør du for at passe på håret i solen? UV-strålerne gør håret tørt og porøst, så det let knækker. Brug derfor gerne solhat og sørg ellers for at spraye solbeskyttelse i håret. Det beskytter både dit hår og huden i din hovedbund.

Nej tak til klorvand

Det er skønt med en dukkert i poolen. Men klorvand kan misfarve håret, især hvis det er farvet. Så skyl dit hår i almindeligt vand inden du hopper i poolen. Når håret er mættet af almindeligt vand, absorberer det mindre af det skadelige klorvand. Skyl også altid håret i rent vand under bruseren, så du vasker kloren ud.

Vask dit hår på den rigtige måde

Vask kun håret to-tre gange om ugen. Brug en god tørshampoo nogle dage, hvis du synes dit hår bør vaskes hver dag. Hvis du er på ferie og bader i havet eller poolen og skal vaske hår bagefter, kan du nøjes med at vaske hovedbunden fri for sved og sand. Og husk, balsam er kun til spidserne, hvis du bruger det i hele håret, bliver det lettere fedtet.

Tør dit hår forsigtigt

Mange hårstrå knækker, når du frotterer håret med håndklædet. Tryk i stedet vandet ud af håret, red det igennem og lad det lufttørre. Hvis du har brug for at føntørre håret, så hold hårtørreren så langt væk fra håret som muligt og brug den laveste varme.

Slå dit hår ud

Dit tørre sommerhår bliver ekstra belastet, hvis du sætter det op i en stram knold. Lad i stedet lokkerne hænge, eller sæt dem i en skødesløs hestehale.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.