Vichy Skintonic

Rens huden i dybden med Vichy skintonic

Efter renserutinen med din foretrukne Vichy rens eller rensemælk, kan du med stor fordel rense din hud helt i dybden ved hjælp af en skintonic.

En skintonic er både med til at give maksimal rensning af din hud samtidig med blødgørende pleje og optimering af de efterfølgende hudplejeprodukter.  

Optimering af din hudpleje

En Vichy tonic er i besiddelse af flere nyttige funktioner. Den er både en fantastisk rens, beroligende, blødgørende eller talgregulerende pleje, som til og med booster effekten af hudplejen, du foretrækker at påføre efter din renserutine.

Ønsker du at få det optimale ud af din Vichy dagcreme, serum eller Vichy natcreme, så er en skintonic fra det eksklusive brand din rige mulighed for at pleje din hud på højeste plan! En tonic gør nemlig huden klar til efterfølgende påføring af creme, således de aktive ingredienser og fugten optages bedre i huden. 

Fjern makeup, mindsk synlige porer og undgå urenheder

Ved hjælp af en Vichy skin tonic kan du nemt fjerne alle de resterende bakterier, snavs og makeup rester, der kan gemme sig i hudens dybere lag. Samtidig med den optimale dybrens af huden vil en tonic bidrage til at mindske synlige porer og blødgøre huden, således den er fuldkommen klar til påføring af din efterfølgende daglige ansigtspleje.

Sådan kan du anvende din skintonic
Du kan påføre din ønskede tonic på en vatrunddel for efterfølgende at føre den blidt over ansigt og hals. Desuden kan man fugte et stykke gaze med en tonic og anvende det som ansigtsmaske. Husk at du altid bør fugtgive huden efter brug af rens og tonic.  

En tonic er både en effektiv forebyggelse og behandling af uren hud, fedtet hud, skægpest og indgroede hår. Desmer fungerer plejeproduktet godt til opfriskning af ansigtet efter, den har været udsat for udefrakommende og skadelige påvirkninger som kulde og sol. 

Køb Vichy skintonic hos Med24.dk

Du kan købe de fantastiske skintonics fra Vichy hos Med24.dk til ekstremt skarpe priser! I sortimentet finder du:

Vichy Purete Thermale Perfecting Tonic, som dybrenser huden, efterlader den frisk og fri for snavs. Denne tonic kan benyttes til af fjerne makeuprester lige såvel som urenheder! Og så kan den til og med anvendes til alle hudtyper.

Vichy Normaderm Tonic, der reducerer urenheder, mindsker synlige porer og efterlader huden med et lækkert mat finish. Døjer du med en fedtet hud og urenheder omkring t-zonen er denne skintonic det gyldne middel, der kan hjælpe dig af med dine gener. Den efterlader huden ren, fuld af styrke og med masser af udstråling! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?