Vichy Rens

Vichy rens og rensemælk - Opfrisker og dybrenser huden

Såfremt man ønsker at holde huden frisk og ren, er en daglig rensning af huden hver morgen og aften en vigtig del af plejerutinen. Vichy her hertil udviklet flere renseprodukter, der renser og opfrisker din hud helt i de dybere lag samtidig med, at den pleje og omsorg huden kræver tilføres.

Med Vichy rens, skintonic og rensemælk vil din hud hurtigt føles ren, blød og lækker igen! Du kan det fulde sortiment af disse hos Med24.dk til gode tilbud og skarpe priser! 

Rens huden i dybden

Udefrakommende og indre påvirkninger er alle med til at skabe forandringer i huden. Uanset om der er tale om overproduktion af talg, irriteret hud, røde mærker eller alderstegn er Vichy hudpleje med dig hele vejen!

Med Vichy renseprodukter befinder du dig på første skridt af vejen mod bekæmpelsen af de små skønhedsfejl og gener, der kan fremtræde gennem livet. Med den helt rette rens vil din hud sammen med dine resterende plejeprodukter kunne skabe en perfekt hud i naturlig balance.  

Derfor er rens vigtigt...
Når vi vasker huden med vand, vil megen forurening, skidt og snavs stadig sidde på lur i vores porer i hudens dybere lag. Disse resterende bakterier kan blandt andet medvirke i at spolere effekten af cremer og anden pleje.  

Når du anvender et renseprodukt fra Vichy, mindsker du risikoen for bumser og andre urenheder, samt forebygges tidlig ældning på grund af forurening, idet huden og porerne renses i dybden. For en flot og optimalt renset hud, er det således vigtigt at gribe fat i et produkt, der kan rense den helt i dybden.

Tips og tricks:
Cleanse kan virke udtørrende på huden, og det er derfor vigtigt at den efterfølgende bliver tilført næring, fugt og et beskyttende lag, som kan afhjælpe huden både gennem nat og dag. Vi anbefaler blandt andet brug af Vichy dagcreme eller Vichy natcreme

Mange anvender desuden en Vichy skintonic efter sin renserutine for at fjerne de resterende makeuprester og den snavs, der stadig kan befinde sig i huden. Med en skintonic vil den efterfølgende fugtgivende og nærende pleje derudover forbedres i samarbejde med produktets regulerende effekter!

Vichy rensemælk

Blandt Vichy renseprodukter findes det velkendte rensemælk, som er den perfekte rens, når det gælder fjernelse af snavs, sminke og urenheder fra huden uden ønske om at bryde med den naturlige balance og olieproduktion i huden.

Vichy rensemælk er et af de mest blide cleansing produkter for huden og er baseret på naturlig emulsion af fedt og vand. Blandt disse findes Vichy Purete Thermale 3 in 1 cleanser samt Vichy Cleansing Milk Balm, som effektivt fjerner alt fra makeup til urenheder samtidig med at næring og pleje tilføres huden.  

Vichy cleanser

Blandt Vichy cleanse finder du effektiv og skånsom rensepleje til alle hudtyper. Ønsker du at maksimere din huds skønhed, burde du tage et nærmere kig på disse! Du finder heriblandt Vichy Cleansing gel, Renseskum, Skintonic og mineralfyldt rensevand, som alle er med til at skabe en komplet rensepleje mod urenheder samt tidlige aldringstegn.

Blandt de største favoritter er Vichy Purete Thermale Perfecting Tonic samt Vichy Phytosolution Rensegel, der begge efterlader huden ren og frisk ved hjælp af eksfoliering samt beroligende pleje i form af olier og mineralholdigt kildevand. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?