Vichy Makeup fjerner

Fjern makeup let og elegant med Vichy makeupfjerner

Det er vigtigt at fjerne dagens påførte sminke lige såvel som bakterier, snavs og anden forurening, der kan have sat sig i huden i løbet af dagen, så du kan undgå hudirritation samt urenheder.

Vichy har hertil udviklet luksuriøs ansigtsrens, der nemt, skånsomt og effektivt fjerner, plejer og renser din hud i dybden, så du blot ved at påføre din yndlings Vichy natcreme efterfølgende kan lade skønhedssøvnen blive fuldført af en tilfreds og velplejet hud. 

Derfor er det vigtigt at fjerne makeupresterne!

Der findes mange gode grunde hvorfor du bør fjerne din makeup i slutningen af dagen. Du vil blandt andet mindske risikoen for bumser, overproduktion af fedt, tør hud, knækkede øjenvipper, rynker og meget mere!

Ønsker du at passe på din hud, bør du derfor gøre dig selv den tjeneste at få fjernet din ansigtsmakeup inden søvnen, hvor hudcellerne særligt behøver restitution og fornyelse.

Det er derimod heller ikke ligegyldigt hvilken cleanser du gemmer i skabet, da den helst bør opfylde alle din huds behov samtidig med komplet fjernelse af snavs samt andre rester.

Med en makeupfjerner fra det verdenskendte og veldokumenterede brand Vichy kan du med god samvittighed rense din hud om end den er sensitiv, da brandets effektive rens indeholder så blide, men virkningsfulde plejende ingredienser, at din hud udelukkende efterlades ren, sund og klar til at sparke en ny dag i gang.  

Køb Vichy makeup fjerner hos Med24.dk

Du kan købe de lækre, effektive og plejende makeup fjernere fra Vichy billigt, trygt og hurtigt hos Med24.dk! Vi tilbyder herunder:

Vichy Purete Thermal 3 i 1 Cleanser, der opfrisker og renser huden skånsomt i dybden for snavs, bakterier og makeup uden brug af vand.

Vichy Purete Thermal Eye Makeup Remover, som er en blid ansigtsrens, der fjerner øjenmakeuppen effektivt helt uden at skabe irritation i huden eller omkring øjnene.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.