Vichy Idéal Soleil

Vichy Idéal Soleil

vichy ideal soleil

Vichy Ideal Soleil-serien er udviklet til alle aldre og hudtyper - også sensitiv. Produkterne giver optimal solbeskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, med dejlige konsistenser til hele familien. Serien består af produkter til kroppen, ansigtet og til børnene.

Kropsplejen er udviklet specielt, for at beskytte huden mod de skadelige virkninger af solens UVA- og UVB-stråler. Produkterne er tilpasset alle hudtyper, selv de mest sensitive. Disse ultra-beskyttende behandlinger er udviklet til at øge hudens modstand mod solen og giver samtidig intensiv pleje. Cremerne er usynlige og fugtgivende samt lette at påføre og tilbyder total komfort.

Ansigtsplejen beskytter alle hudtyper mod solens UV-stråler. Der findes forskellige niveauer af beskyttelse, og de er nemme at bruge. Produkterne optages let af huden og efterlader den blød og beskyttet mod solens stråler. Det er nu muligt, at vælge mellem anti-shine-lotion, beskyttende cremer og lipstick, der giver en sund glød. Alle dine behov for UV-beskyttelse bliver opfyldt, så du kan være smuk og beskyttet.

Børns hud skal beskyttes bedst muligt, mod de skadelige virkninger af solens UVA- og UVB-stråler,da den er ekstremt. Vichy har derfor udviklet en solbeskyttelse til børn, der tilbyder et højt beskyttelsesniveau i en vandtæt formel. Produkterne er beriget med Vichy thermal spa water, som virker beroligende, styrkende og regenererende og udgør en blid og effektiv løsning til solbeskyttelse for børn. Produkterne er fremstillet som spray, lotion eller skum. Alle konsistenstyper føles behagelige på huden og er cremede og lette at påføre.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.