Vichy Hårkur

Skab underværker med Vichy hårkur

Med Vichy hårkur vil specifikke behov imødekommes af unikke formularer og berigende produkter, som aldrig har skuffet blandt dets mange forbrugere. Uanset om dit hår mangler volumen, næring, glans, skælkontrol eller beroligende pleje, så har Vichy det hårprodukt, du går og drømmer om.

Du kan allerede opleve smukt og velplejet hår i dag, så hvad venter du på? Ved valg af Vichy Dercos vil din hårhund og hårstrå se sunde og fantastiske resultater i løbet af kort tid. Vi er sikre på, du vil blive imponeret! 

Din ekspert i hårpleje

Dercos serien fra Vichy er ekspert hårpleje, der med garanti vil give smukt hår og en velplejet hovedbund. Ønsker du at gøre ende på de dårlige hårdage og i stedet blive mødt udelukkende af de gode? Så burde du bringe håret i balance og opleve en følelse af velvære i samarbejde med Vichy hårserum.

Dermatologisk samt kosmetisk forskning har gjort at Vichys hårplejeserie er specielt udviklet til at kunne dække dit hårs behov. Hårplejeserien er sågar påvist med dokumenteret effekt!

De fantastiske hårmasker, serum og hovedbundskure indeholder de helt rette vitaminer, proteiner og olier der skal til, for blandt andet at skabe mere volumen, mindre skæl og booste håret og modvirke tørhed.  

Din perfekte hårkur

Mange af os accepterer blot vores hårkvalitet og ser bort fra de unikke muligheder, vi egentlig har for at nære os i eksklusive kure, der kan afhjælpe alt fra udtørret-, fedtet- og tyndt hår. Og du fortjener intet mindre end den bedste hårkur, som kan give dig præcis den fantastiske og naturlige udstråling, du bør være i besiddelse af.

Der er derfor masser af hjælp at hente fra Vichy. Mangler du en hårkur til tørt hår eller en hårkur mod hårtab, så se blot med her! Du kan med stor fordel også tjekke sortimentet af Vichy shampoo.

Vichy Dercos Nutrienst Nutri Protein hårmaske afhjælper både tørt og skadet hår. De helt exceptionelle aktive ingredienser reparerer i dybden og efterlader herfor håret blødt, styrket, smidigt og glansfuldt.

Vichy Densi-Solutions Serum sikrer dig volumen og fylde helt uden at fedte og klistre i håret. Samtidig afhjælper serummet håret således mere styrke, glans og blødhed vil pryde dig hele livet igennem. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?