Vichy Dercos Nutrients

Vichy Dercos Nutrients

Dercos Nutrients serierne er til dig, som vil have produkter, der er inspireret af naturen. Ønsker du hverken at gå på kompromis med effektivitet eller velvære, så er Vichy Dercos Nutrients bestemt noget for dig.

Her finder du hele sortimentet fra Dercos Nutriens. I denne serie af hårprodukter finder du både shampoo, balsam og hårkur. Du kan med sikkerhed finde et hårprodukt som afhjælper netop de problemstillinger, som du eventuelt har med dit hår og hovedbunde.

Alle produkterne fra Vichy Dercos Nutrients er baseret på naturlige ingredienser, såsom betacaroten, C- og E vitamin, aloe vera og acai ekstrakt.

Alle flasker er lavet af 100% genbrugsplast og tuberne er lavet af 50% genbrugsplast.


Vichy Dercos Nutrients Vitamin:

Vichy Dercos Nutrients Vitamin

Denne serie fra Vichy er til dig, der oplever at dit hår er livløst, trist og mangler glans. De plejende produkter er formuleret med betacaroten, C- og E vitamin, aloe vera og acai ekstrakt. Disse ingredienser virker som fantastiske antioxidanter og vil give dit hår mere glød og liv.

I dag bor mange i store byområder, hvor de dagligt er udsat for forurening, stress, hårdt vand og UV stråler.
Alle disse faktorer kan have en negativ indflydelse på hårets kvalitet.
Vichy Dercos Nutriens bringer derfor dit hår og
hovedbund i balance og giver følelsen af velvære.


Vichy Dercos Nutrients Detox:

Vichy Dercos Nutrients Detox

Vichy Dercos Nutrients Detox indeholder blandt andet kaoliner og spirulina ekstrakt, der effektivt absorberer talg fra håret og hovedbunden og giver dig en øjeblikkelig følelse af friskhed. Hårprodukterne fra detox serien kan anvendes af alle hårtyper, men er især ideel til dig der døjer med fedtet hår og hovedbund.

Vichy Dercos Nutrients Detox opfrisker dit hår og hovedbund øjeblikkeligt og indeholder en frisk duft af blandt andet menthol, teblade, alpeviol og cedertræ.


Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein:

Vichy Dercos Nutrients Nutri

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein er til personer med tørt og skadet hår, som forekommer ved f.eks. varmepåvirkninger som føntørring, glatning, UV-stråler eller kemiske behandlinger. Produkterne kan anvendes af alle, men det er specielt dig med skadet hår, som vil få en rigtig god virkning af produkterne.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein giver øjeblikkelig pleje og næring til dit hår og hovedbund. Produkterne bringer dit hår og hovedbund i balance og giver følelsen af velvære.Se Vichy Dercos originale hårprodukter her.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?