Vichy Concealer

Vichy concealer og corrector

Med Vichy corrector eller concealer vil du hurtigt opnå den ideelle, perfekte og ensartede hud ved hjælp af de kvalitetsfyldte, effektive og holdbare farver, der er i stand til at dække alle uønskede hudtoner og derimod fremhæve det bedste ved dig.

Concealer fra Vichy er uden tvivl blevet en af de største makeupfavoritter blandt alle dens kvindelige forbrugere - Og du kan endog få din concealer hos Med24.dk med mulighed for fri fragt, hurtigt levering og til en vildt skarp pris! 

Hvad er concealer?

Concealer/correcter er korrigerende makeup med høj dækkeevne. De anvendes særligt i ansigtet ved de områder, hvor huden kan skille sig ud med rødme, mørke render, pigmentfejl, gule undertoner med mere.

Sådan anvender du concealer:
De helt exceptionelle concealer correctors fra Vichy fås i flere variationer, der dækker de mange behov, man kan have for at skabe en smuk og ensartet hud. Mange anvender Vichy stick eller dækstift på urenheder og overpigmentering, mens de forskellige Dermablend Color Correctors anvendes af flere til mørke render og røde plamager.   

Det er dog helt op til den enkelte, hvilken concealer, der bedst imødekommer sine ønskede resultater.

Sådan anvendes farvekorrektur:
Farvekorrektur foregår ved at anvende den komplementære farve til den hudtone eller det spot, du ønsker at dække. Således får du at: 

  • Grøn concealer dækker røde hudtoner, som området omkring næsen eller en bums.
  • Gul corrector udligner de blålige eller lilla undertoner, der kan findes i ansigtet omkring mørke render.
  • Fersken/lyserød correcter er med til at balancere blålige hudtoner, hvis du i forvejen har en varm undertone og skal have dækket de mørke render.
  • Lilla corrector dækker de gulige hudtoner, der kan få huden til at se trist ud. I kombination med en lilla concealer vil ansigtet efterfølgende opnå et klart og flot skær.

Efterfulgt af din concealer kan du opnå et perfekt resultat ved anvendelse af Vichy foundation, der både fås som Vichy Dermablend Fluid Foundation og Dermablend 3D Corrective Foundation

Opnå din perfekte hud med Vichy concealer

Vichy har ikke blot udviklet en god concealer, men et af de mest sunde og effektive valg man kan gøre sig indenfor farvekorrektur i ansigtet. Produkterne er af højeste kvalitet og giver dig herfor den høje dækkeevne og holdbarhed, du behøver igennem alle former for vind og vejr.

Står du og mangler en højre hånd, når du hurtigt skal ud ad døren, men føler behov for at dække småfejl som urenheder? Så er Vichy concealer den partner in crime, du går og higer efter.

Hos Med24.dk tilbyder vi:
Vichy Dermablend SOS Cover Stick. Denne Vichy concealer stick er specielt udviklet til camouflage af uregelmæssigheder på huden og kan sågar anvendes til at dække tatoveringer! Produktet sikrer dig mat finish, en høj og utrolig effektiv dækkeevne, der smelter ind i hudens struktur samtidig med, at den føles let og er nem at påføre.   

Vichy Dermablend Color Corrector. Har man en sensitiv hud er disse farvekorrekturer din ven i nød. De er ultra camouflerende og korrigerende, og så fås de til og med i alle 4 velkendte farver, der neutraliserer alle uønskede toner i huden.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?