Vichy Bodylotion

Vichy Bodylotion – Fugtgivende pleje til kroppen

En sund hud er ensbetydende med en velfugtet hud. Med Vichys veludviklede serie Ideal Body giver de fugtgivende, nærende og plejende aktive ingredienser dig derfor, alt du behøver for at kunne beholde en ensartet hud og vedligeholde en ung og smuk krop.

Serien kan anvendes af alle hudtyper, selv de mest sensitive, og vil øjeblikkeligt give dig en beskyttet, langvarigt fugtet og synligt smukkere hud ved hjælp af vitale olier og Vichy termalsk kildevand, der er rig på 15 helt unikke og sjældne mineraler. 

Hold huden ung og gennemfugtet

En bodylotions fornemste opgave er at holde huden blød, smidig og gennemfugtet. Det er derfor en vigtig del af hudplejerutinen at tilføre fugt i form af en god bodylotion efter bad og en dag, hvor kroppen er blevet påvirket af mange udefrakommende faktorer, der bringer den i ubalance.

For Vichy bør du dog ikke blot tilbydes en god, men den bedste bodylotion på markedet. De har igennem mange år været førende specialister indenfor dermokosmetisk hudpleje, og er et kvalitetsbrand, der altid har levet op til forbrugernes forventninger om virkning og effektivitet. Det er derfor uden tvivl, at den optimale kropspleje er at finde i deres sortiment.  

Din perfekte Vichy creme

Om vinteren kan kulde og tørhed medvirke i ekstrem tør hud. Det er i disse perioder særligt vigtigt at anvende en fed creme til ekstra beskyttelse af huden. Modsat vil man om sommeren, hvor huden også udsættes for skadelige faktorer som sol og hårfjerning, have brug for en ekstra fugtgivende, næringsrig og beskyttende pleje.

Vichy cremer findes hertil i mange udgaver med forskellige formål. Nogle af deres bodylotions kan endog anvendes flere steder på kroppen som ansigtet og hænderne. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilken bodylotion du griber fat i. Det er vigtigt at finde en, der imødegår din krops behov, så den kan tjene sit formål.  

Bodylotion i topklasse

Om end man er på udkig efter en neutral bodylotion, en creme med specifikke egenskaber eller en som giver en blomstrende duft, tilbyder Vichy en creme, der tjener alle formål. Du kan finde hele det fantastiske sortiment af Vichy creme her!

Kundernes største favoritter blandt bodylotion:
Vichy Ideal Body Balm. Døjer man med tør og sensitiv hud er denne Vichy creme den eksklusive løsning. Dens super fugtgivende indhold afhjælper og forbedrer sammen med dens unikke kompleks af olier og plantedele huden til at blive ensartet, fast, men silkeblød.  

Vichy Ideal Body Serum. Med denne dybdegående bodylotion vil din hud øjeblikkeligt efterlades velplejet, smidig og lækker. De fugtgivende og genopbyggende egenskaber heri er med til at pleje, styrke og beskytte hele kroppen gennem alle årets dage.

Vichy Ideal Body Aqua Sorbet. Er du på udkig efter en ultralet, men langvarig fugtgivende og beskyttende pleje, der til og med er toppet med en frisk sommerduft, er denne Vichy bodylotion creme værd at kaste sig over. Huden efterlades hverken fedtet eller klistret, men derimod smidig og frisk.

Du kan købe din Vichy bodylotion hos Med4.dk altid til skarpe priser, med hurtig levering samt mulighed for fri fragt! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.