Vichy Balsam

Berig dit hår med Vichy balsam

Ingen ønsker at være udstyret med tørt og ødelagt hår. Vichy balsam er herfor den gyldne kur, der takket være dets helt særlige formularer, som er udviklet til at reparere hver enkelte hårstrås struktur, både giver håret næring, fylde og styrke.

Med en blid mineralbalsam fra Vichy vil dine specifikke behov derfor imødekommes helt fra hårbunden, roden og ud til håret spids, hvor den naturlige glans, fleksibilitet og sunde hårbund igen vil få medvind.

Vichy balsam er ikke blot en pleje for håret, men en balsam for sjælen, der er med til at bringe maksimalt velvære. 

Hårbalsam i høj kvalitet

Et smukt og sundt hår starter med en velplejet hårbund. Med Vichy hårbalasam vil både hår og hårbund hurtigt komme i balance ved hjælp af naturlige olier og de sjældne mineralers specifikke egenskaber til at pleje og styrke tørt, skadet og svækket hår.

Hos Med24.dk finder du hele Vichy Dercos hårplejeserie af kvindernes foretrukne shampoo og balsam.

Anvendelse:
Hårbalsammen anvendes efter brug af din foretrukne Vichy shampoo. Overskydende vand fjernes, og din balsam fordeles helt ud i spidserne af håret. Lad helst balsammen sidde i 1 minut inden det skylles ud, således det får tid til at trænge ind i håret og hudens dybere lag, hvor det vil udvise sin magi.

Ved gentagende brug vil håret genopbygges, blive næret og styrket mod alle udefrakommende faktorer. Håret efterlades silkeblødt, glansfuldt og velplejet, så du kan opnå det strålende udtryk, du som kvinde fortjener! 

Næringsrig balsam og berigende conditioner

I vores sortiment finder du både de helt eksklusive Vichy conditioner samt balsam. Om end du ønsker et hårplejeprodukt, der skal give mere volumen eller et som er specieldesignet til skadet og farvet hår, kan du finde netop det produkt, der imødegår dine ønsker.

Vichy Dercos serien er blandt andet bestående af det verdenskendte tilskud og superfood spirulina, der sammen med en let konsistens og andre fantastiske bestanddele, er nemme at påføre samt skylle ud, mens håret efterlades blødt, velplejet og nemt at frisere.

Herudover indeholder flere af hårplejemidlerne vigtige vitaminer samt keratinkomplekser, som beriger håret med netop de proteiner, der kan give det mest glansløse og triste hår liv og glød igen.  

Køb Vichy conditioner og balsam hos Med24.dk

Vi tilbyder fuldt sortiment af Vichy hårpleje til helt eksklusive priser og gode tilbud. I sortimentet finder du herfor også nogle af kundernes største favoritter:

Vichy Dercos Energising Conditioner til fint hår. Med denne conditioner kan du hurtigt bringe liv i håret. Dens helt exceptionelle formel er til for at pleje, styrke og beskytte det tynde, skadede og farvede hår samt modvirker den hårtab.

Vichy Dercos Nutriens Detox Balsam. Døjer du med fedtet hår og hovedbund, vil du hurtigt opleve at denne balsam er dit vidundermiddel. Produktets olier og plantedele medvirker i et silkeblødt og flot hår samtidig med, at det bekæmper forurening og overskydende fedt.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?