Vichy Ansigtsspray

Vichy ansigtsspray – Baseret på termalsk kildevand

Vichy termalsk kildevand er rigt på sjældne mineraler og er den helt optimale pleje til både beroligelse samt styrkelse af huden. Med Vichy ansigtssmist vil du for alvor mærke kildens kraft.

Vichy mineraliserende termalsk kildevand er nemlig beriget med 15 helt unikke mineraler fra de fantastiske vulkanske områder i Frankrig. For at give dig den bedste face mist har Vichy i samarbejde med verdens førende dermatologer påvist dokumenteret effekt af det fantastiske vand.  

Vichy face mist

Med en dokumenteret styrkende effekt på huden er det svært ikke at lade sig forføre at Vichys ansigtsspray. Vandets formel er blandt andet med til at afhjælpe og beskytte huden mod udefrakommende påvirkninger samtidig med, at huden efterlades med en smuk glød og genvundet naturlig balance.

Blandt ansigtsmist fra Vichy tilbydes:
Vichy Thermal Spa Water Kildevandsspray. Denne naturligt opfriskende spray har både en beroligende, styrkende og fugtgivende virkning på huden, der blandt andet er med til at reducere forekomsten af tør og plaget hud. Den er sågar bestående af 100% rent kildevand fra kvalitetsbrandet Vichy.   

Vichy Mineralizing Thermal Water. Er perfekt for dig, der ønsker en hud med en genvundet balance og sund glød. Denne helt fantastiske spray er ligeledes bestående af 100% rent kildevand, som er med til at opfriske og berolige huden, så du igen kan imødegå dagen kampklar og med en evig samt naturlig skønhed i sigte.

Velegnet til:
Vichy tager hånd om enhver sjæl på planeten, og har herfor udviklet deres ansigtsspray til alle hudtyper, køn og aldre, som ønsker at: 

  • Styrke hudens fugtbarriere
  • Hjælpe huden med at beskytte mod frie radikaler
  • Lindre huden
  • Efterlade huden med en sund glød
  • Afhjælpe huden efter soleksponering/solskoldning

Du kan med stor fordel anvende denne ansigtsspray i kombination med Vichy Ideal Soleil aftersun solpleje

Påføring og anvendelse

Kildevandet er tilegnet enhver situation du behøver en ekstra nærende, beskyttende og fugtgivende pleje med øjeblikkelig virkning og lindring. For en helt optimal ansigtspleje kan du anvende disse mellem Vichy rensepleje og Vichy dagcreme eller natcreme.

Det kan desuden anvendes til at fiksere din makeup eller opfriske huden på alle tidspunkter af døgnet.

Vichy kildevandet sprayes på ansigtet. Herefter kan du nyde et kort øjeblik, hvor kildevandet får sin tid til at arbejde sammen med hudens dybere lag. Til slut dubbes forsigtigt på huden med en tør serviet.

Du kan købe Vichy ansigtsspray hos Med24.dk altid til gode priser og helt eksklusive tilbud! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?