Vichy Ansigtsmaske

Vichy ansigtsmasker – Tilpasset dine behov

Er din hud udsat for forurening, sol, bakterier samt skiftende vejrforhold? Føler du dig ligeledes stresset og udmattet i perioder? Så higer din hud uden tvivl efter en ekstra nærende pleje, der kan hjælpe den mod de faktorer, der kan bringe den i ubalance.

Med en Vichy ansigtsmaske kan du nemt og effektivt rense, genopfriske, forskønne og fugte din hud. Du kan finde netop den ansigtsmaske, der imødegår din hudtype og behov blandt vores udvalg af Vichy masker her! 

Derfor er ansigtsmasken en vigtig del af plejerutinen

Mange er ikke bevidste om, at en ansigtsmaske er helt ideel for en optimal hudpleje. Vichy ansigtsmasker er herfor i besiddelse af en lang række egenskaber, der er med til at give den ekstra kærlighed, styrke, ensartethed og beskyttelse din hud fortjener.

Med en Vichy mask kan du hurtigt afhjælpe din hud med dens pludselige behov for ekstra fugt, energi, peeling, dyb rens samt meget mere! Ved blot at lade dig forkæle med denne ansigtspleje 1-2 gange om ugen, vil din hud være dig evig taknemmelig, og du vil senere kunne takke dig selv, når din naturlige skønhed igennem årene bliver vedligeholdt. 

De forskellige varianter af Vichy masker

Du fortjener ikke blot en god ansigtsmaske – du fortjener den bedste! Vichy har længe været udviklere af de mest sunde, effektive og ligefrem bedste ansigtsmasker på markedet, der herfor også tilbydes i varianter til enhver smag og behov.  

Hvilken ansigtsmaske bør jeg vælge?

Hos Vichy findes en række forskellige, sunde og fantastiske masker, der alle har hver sit fokusområde og tjener de mange hudplejebehov, der kan være blandt verdens befolkning. Du kan udforske dem alle her på siden, og finde dit helt perfekte match.

Den bedste ansigtsmaske for dig er en, der imødegår alle din huds behov. Målet er herfor at finde den, der besidder den unikke formel, som kan afhjælpe dig korrekt. Det kan blandt andet gælde en ansigtsmaske mod hudorme eller en ansigtsmaske specialiseret til tør hud.  

Iblandt kundernes største favoritter finder du:

Vichy Hyalu Mask. Med tiden vil ansigtet vise tegn på aldring, men med denne Liftactiv Hyalu maske vil du omgåede kunne bidrage med nutidige og langsigtede resultater, der vil lade din hud forblive sund, fast, glat og fuld af glød.

Vichy Normaderm 3 i 1. Med denne fantastiske 3 i en maske, får du stort set alt du behøver; både en scrub, cleanse og maske. Den multifunktionelle pleje bekæmper uren og fedtet hud på et højere niveau. Sammen med termalsk spa vand sørger masken for, at huden ligeledes plejes og beroliges efter dybrens.  

Tips og tricks:

Ønsker du at sætte prikken over I'et, bør du anvende en af de lækre Vichy ansigtscremer efter påføring af ansigtsmasken. Her finder du blandt andet Vichy dagscreme og Vichy natcreme

Køb Vichy ansigtsmasker billigt hos Med24.dk

Vi har hos Med24.dk fuldt sortiment af de helt ekstravagante hudplejeprodukter fra Vichy. Du kan finde din Vichy ansigtsmaske altid til skarpe priser og gode tilbud hos os. Vi tilbyder derudover muligheden for fri fragt og hurtig levering! Du kan læse mere om Vichy her.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?