Vejlening til Veet Strips - tør hud

Veet® Cold Wax Strips Papaya til tør hud

VEJLEDNING

Cold Wax strips må ikke komme i kontakt med vand, da dette gør dem ineffektive. Opbevares tørt og køligt. Efter åbning kan stripsene opbevares I op til 4 uger i en lukket beholder.

Det er vigtigt at huden er tør, uden irritationer eller cremer og olier før brug. For at sikre at huden er tør kan man påføre lidt talkum på huden før hårfjerning

For at opnå det bedste resultat, bør håret være 2 - 5 mm langt.

 1. FORBERELSE AF VOKSEN
  1. Klip stripsen til passende størrelse ved brug på små områder.
  2. Varm voksen mellem hændene.
  3. træk stripsene forsigtigt fra hinanden
 2. HVORDAN PÅFØRES OG FJERNES VOKSEN
  1. Placér en voks strip på huden, i samme retning som håret vokser (afhængigt af kroppsdel se nedenfor).
  2. Straks derefter holdes huden stram med den ene hånd, mens du tager fat i den den nederste del af stripen. Fjern stripsen ved at trække den i en hurtig bevægelse imod hårets groretning. Træk aldrig udover, men hold stripsen så tæt indtil huden som mulig. Hvis stripsen trækkes ud fra huden kan dette være smertefuldt, og voks behandlingen kan være mindre effektiv.
  3. En strips kan bruges flere gange. For genbrug foldes stripsen, varm den mellem hændene og gentag som beskrevet ovenfor.
  4. Når alt håret er fjernet, gnid huden forsigtig med en vådserviet forat fjerne resten af voksen. Brug ikke vand sæbe eller alkohol for at fjerne voks. Hvis nødvendig kan en bomullstot med olie anvendes.

VIGTIGT

 • Følg bruksanvisningen på den vedlagte brochure nøje.
 • Udviklet til brug på ben, arme, armhuler & bikinilinje, men ikke til ansigt, hovedet, bryst, rundt om anus eller intime områder.
 • Bør ikke bruges på åreknuter, modermærker, sår, irritert, eller solbrent hud eller hud som har reagert negativt til voksbehandling tidligere.
 • Forhør dig med læge før brug, hvis du bruger medicin som kan påvirke huden, eller lider af hudrelaterede sygdomme.
 • Voksing er ikke egnet til ældre personer eller diabetikere.
 • TEST PRODUKTET FOR EVT. HUDREAKTiONER før brug. Påfør voksen og vådservietten på en lille del af det område hvor håret skal fjernes. Følg bruksanvisningen nøje. Er det ikke efter 24 timer tegn til overfølsomhed, kan du fortsætte behandlingen.
 • Hvis du ikke tidligere har brugt hårfjerningsvoks anbefales du at begynde med at fjerne hår på benene. Når du er fortrolig med behandlingen, kan du fortsætte med følsomme hudområder som armhuler og bikini-linje. Det anbefales ikke at vokse følsomme områder flere ganger i løbet af en behandling.
 • Hårfjerning med voks er egnet for gravide kvinder, men kan foresage blå mærker.
 • Opbevares utilgængeligt for børn. Ved indtagelse af produktet kontakt straks læge og vis produktets emballage.
 • Etter voksbehandling anbefales det at vente 24 timer før solbadning, brug af anti-perspirant eller parfymerede produkter.
 • Rødme kan oppstå efter hårfjerning.
 • Oplever du en stikkende følelse under brug, fjern voksen og skyld godt med vand. Kontakt læge hvis det forsætter. Opsøg lege hvis følelsen varer ved.
 • Klø ikke på huden efter hårfjerning, da dette kan foresage hudirritation.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?