Unseen Bio

Danske Unseen Bio gør op med gætterierne omkring tarmsundhed og har udviklet Digital Gut™ testen, som nemt giver dig indsigt i dine personlige tarmbakterier. Pleje og optimering af dit mikrobiom er fremtiden inden for sundhed, velvære og performance.
Læs mere om Unseen Bio her

2 Produkt(er)

Meget mere end blot en mavefornemmelse

Vidste du at en afføringsprøve giver mere end 1 GB af genetisk data?

Dit tarm-mikrobiom er et stort og unikt økosystem bestående af bakterier, vira og svampe. De er specialiserede i at leve i din tarm, i sameksistens med dig. I fællesskab udfører de en række opgaver, der påvirker din sundhed og velbefindende.

Tidligere har der kun været begrænset opmærksomhed på tarmen. Store forskningsmæssige og teknologiske fremskridt indikerer dog, at tarm-mikrobiomet spiller en vigtig rolle i at forhindre, forudsige og behandle lidelser i tarmen og kroppen generelt.

Danske Unseen Bio analyserer din afføringsprøve med en dybdegående metode kaldet Shallow Shotgun Metagenom Sequencing (SSMS). Dette giver os mulighed for at få det fulde billede af dit tarm-mikrobiom og ikke kun toppen af isbjerget.

For at give dig den højeste kvalitet af mikrobiom data, arbejder vi tæt sammen med vores laboratoriepartner i Tyskland, som er akkrediteret i henhold til CAP, Clia og DIN EN ISO 15189: 2014.

Pleje og optimering af dit mikrobiom er fremtiden inden for sundhed, velvære og performance.

Kend din mikrobiom

De fleste mikroorganismer er ikke farlige, snarere det modsatte. Faktisk lever der lidt flere mikrober i os end vores egen krop har celler. Mange af disse mikrober er bakterier, men der er også archaea, svampe og forskellige encellede organismer. De lever i fordøjelsessystemet, og de er afgørende for kroppen og et sundt tarm-mikrobiom.

Du får viden og forståelse af hvilke gavnlige og ikke gavnlige bakterier, der findes i din tarm, samt skadelige mikrober. Du vil være i stand til at sammenligne dit bakterie niveau med en sund referencegruppe og se vores unikke visualisering af dit tarmmikrobiom.

Hvad er din bakterierigdom?

Når det kommer til antallet af unikke mikrober, der opholder sig i din tarm, er jo flere jo bedre er en god tommelfingerregel. Dette betyder, at et lavt antal mikrober betragtes som mindre sundt end et højere antal.

Med din Digital Gut ™ vil du få kendskab til din bakterierigdom og de arter der findes i din tarm. Du får også en visualisering af dine mikrober og en vurdering af dit niveau (over eller under) i forhold til referencer.

Er din tarm i balance?

Det kan være svært at holde dit tarm-mikrobiom i balance, især når du ikke kender fordelingen. Prøv at forestille dig, at din tarm er en skov med 90 dyr. Hvis der er 88 kronhjorte, 1 elg og 1 dådyr er fordelingen langt fra i ligevægt. Forestil dig derefter en situation, hvor samme skov har 30 kronhjorte, 30 elge og 30 dådyr. Selvom denne fordeling er urealistisk jævn, så har denne skov en bedre balance og fordeling.

Med din Digital Gut™ vil du være i stand til at se fordelingen af de mikrober, der lever i din tarm. Du vil kunne få en grundig forståelse af din tarmsundhed og dens balance.

Det er super nemt

Når du har modtaget dit test-kit skal du blot registrere hvad du spiser i 5 dage og derefter tage prøven. Det vil give dig de mest præcise resultater. Så klarer vi resten og giver besked så snart dine Digital Gut™ resultater er klar på my.unseenbio.com.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.