Travl hverdag? Så behøver din hud et boost!

Vichy slow age

Boost din hud med Vichy Minéral 89

Hvad giver en hudbooster? En booster er en slags ”skønhedsopgradering”, som er designet til at komplementere din daglige rutine, samtidig med, at den lader dine andre hudplejeprodukter løse deres opgaver. Minéral 89 er den første hudbooster fra Vichy og dit hemmelige våben til at styrke din hud og gøre den strålende. Den indeholder intet mindre end 89% Vichy termalsk kildevand, beriget med 15 mineraler, som hjælper til at styrke hudens fugtbarriere mod eksterne faktorer. Den indeholder også hyaluronsyre, som hjælper til at give huden fugt og fylde. Den er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud og kan anvendes omkring øjenomgivelserne og læberne. Og med meget lidt tid om morgenen, vil du sikkert sætte pris på, at det er en let gelkonsistens, der trænger nemt ind i huden.


Hvad er den perfekte hudplejerutine for mig?

vichy slow age

30-40 års alderen er nok det tidspunkt, hvor de fleste af os begynder at overveje at passe på vores hud og beskytte den, så den bliver mere modstandsdygtig overfor de faktorer i hverdagen, som udfordrer den.

Efter du har renset din hud morgen og aften, skal du blot bruge én til to pump af Minéral 89 Booster. Påfør den blidt på huden – glem ikke områderne omkring øjne og mund – og fortsæt med din dagcreme fra serien Slow Âge, helst med solfaktor, og en natcreme, som er vigtig for at lade din hud regenerere om natten.


Anbefalinger til din hudplejerutine

Udover et dagligt boost MINÉRAL 89, anbefaler vi disse produkter til din komplette rutine.

Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En rensemælk, der samtidig er en skintonic og en øjenmakeupfjerner. Effektiv og alligevel enkel at anvende morgen og aften, da den ikke skal vaskes af.

Slow Âge Light Day Cream med SPF25
En effektiv dagcreme, der styrker din hud og gør den mere modstandsdygtig overfor faktorer såsom UVstråler, forureningspartikler og stress. Dagcremen findes også i en rig variant med SPF30.

Slow Âge Night Cream & Mask
En multifunktionel natpleje der revitaliserer huden efter en dag, hvor huden har været eksponeret over for storbyens faktorer, såsom forurening, stress og UV

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.