Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Nordens største udvalg til et sundt liv

Øvrig Træningsudstyr

Du er her: Forside > Træningsudstyr > Øvrig Træningsudstyr
Hos Med24 tilbyder vi diverse træningsudstyr, som du med fordel kan anvende i hjemmet til en effektiv træning. Vores træningsudstyr henvender sig til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Med træningsudstyr så som sjippetov, mavehjul/ab-roller, håndvægte og stepbænk kan du uden problemer skabe en varieret træning i hjemmet. Udover dette tilbyder vi også det populære træningsredskab kettelbell - med ovenstående træningsudstyr træner du måde muskler og kondition, hvilket giver højere fedtforbrænding.
Filtrer: Mærker

Med24.dk Procare Thera-Band Togu Smovey Sport Steppie Bamboo Pro

Mange lider ofte af ømme muskler og gentagende smerter i for eksempel ryggen. Hos Med24 tilbyder vi foam-rollers fra de populære brands Hyperice og Togu, som kan give en dybdegående muskelmassage. Foam-roller kan uden problemer anvendes i hjemmet, da den ikke kræver andet udstyr. Produktet løsner muskler og led effektivt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.