Ingredienser: 2 store løg eller 3
små 3-4 bagekartofler 2 spsk. olie – gerne
olivenolie 8 æg 6 spsk. letmælk 2 fed hvidløg salt og
peber 24 skiver pepperoni 3-4 tomater 8 skiver rugbrød
Salat: 1 pose blandet salat 3-4 tomater
Dressing: 2 spsk. balsamico eddike 2 spsk.
olie – gerne olivenolie salt og peber
Tilberedningstid ca. 40 minutter
1. Pil løgene og skræl kartoflerne. Snit løg og hvidløg fint og skær
kartoflerne i fine tern. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Varm olien på en
rummelig pande og rist det til det bliver gyldent – ca. 5-6 min. 3. Pisk æg
med mælk og krydr med salt og peber. Tilsæt æggeblandningen på panden og lad det
sætte sig. Fordel pepperoni og tomat skåret i tynde skiver henover og sæt
panden i ovnen i 15 minutter. 4. Rør dressingen sammen og vend den med
salaten. Tag æggekagen ud og server med salat og rugbrød.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3568KJ (850 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
563
134
16
Kulhydrat
1751
417
49
Fedt
1254
299
35
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 20 kunders
bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.