That Red House - Økologiske sæbebær

Har du overvejet at udskifte det konventionelle vaskemiddel med et mere rent og skånsomt alternativ? Så kan Sæbebær fra That Red House være lige noget for dig! De økologiske bær vasker uden problemer tøjet rent, og så er de skånsomme overfor miljøet.

That Red House | Hvordan virker sæbebær? | Økologisk vask | Multirengøringsmiddel

Historien bag That Red House

Kvinden bag That Red House, Talia Borda, startede med at sælge sæbebær i 2013, hvor hun efter en livskrise med en kræftsyg mand søgte mod en bæredygtig og ren måde at leve på. Hun fandt det dog svært at vaske tøj uden brug af skadelige kemiske stoffer, indtil hun blev introduceret til sæbebær.

Bærrene, der dyrkes i Nepal, er en del af en lang vasketradition på det indiske subkontitent, og rygtet om dem har nu spredt sig til hele kloden. Talia og folkene bag That Red House arbejder tæt sammen med organisationen Grow Nepal, der har til formål at støtte landbruget, små forretninger og vildhøstere i Nepal, for at sikre en fair og sikker behandling af landmænd og plukkere.

Hvordan virker sæbebær?

Sæbebær eller vaskenødder, som de også kaldes, er tørrede bær fra træet Sapindus Mukossi, der har helt specielle egenskaber i forhold til vask af tøj. Bærrene har et naturligt højt indhold af saponin, som kan vaske snavs ud fra tøjet ved at åbne dets fibre samt mindske overfladespændingen mellem vandet og snavset.

Sæbebærrene virker bedst ved temperaturer mellem 30 og 60 grader, men hvis der vaskes ved over 60 grader har sæbebærrene stadig samme effekt, de har bare mindre holdbarhed, da de ellers kan genbruges flere gange.

Økologisk og skånsomt

At klare vasketøjet med hjælp fra sæbebær fra That Red House skåner miljøet for en række kemiske stoffer, der typisk findes i vaskemiddel, og som kan være svære at nedbryde i naturen. Dette kan fx være blegemidler, farve, konserveringsmidler eller optisk hvidt, men hvis du ønsker at gøre en særlig indsats for at bevare det hvide vasketøjs lyse farve, kan du tilføje en skefuld natron til vasketøjet inden vask, som vil lysne stoffet naturligt.

Sæbebærrene er 100% økologiske, og hos That Red House er man overbevist om, at dette resulterer i et renere og sundere produkt, både for mennesker og for miljøet.  

Altid høj kvalitet

Hos That Red House har man lagt stor vægt på at sikre, at kvaliteten af sæbebærrene er helt i top. Det afgørende er bærrenes indhold af saponin, der både har en betydning i forhold til, hvor effektivt bærrene vasker tøjet rent, og hvor mange vaske bærrene kan klare, inden de skal udskiftes. For at sikre alle kunder en god oplevelse med sæbebær, bruges kun sæbebær af højeste kvalitet hos That Red House.

Sæbebær som multirengøringsmiddel

Sæbebærrenes anvendelsesmuligheder er flere end blot til vasketøj. Ved at følge en af de mange opskrifter fra That Red House, der kan findes på deres hjemmeside, kan du nemt lave en grundsæbe med mange anvendelsesmuligheder. Ved at tilføje fx stivelse, eddike og/eller æteriske olier kan du nemt fremstille shampoo, håndsæbe, barberskum og glasrens, så hele din rengøringsrutine kan blive fri for kemiske stoffer, der er hårde ved miljøet.  

Køb That Red House Sæbebær Vaskenødder hos Med24.dk

Hvis du ønsker at skåne miljøet og undgå uønskede skrappe kemikalier i hverdagen, kan du nemt få fingrene i sæbebær fra That Red House hos Med24.dk. Vi tilbyder bærrene i mængder af 250 g, 500 g og 1000 g, der rækker til mange vaske.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.