Thaikarry med søde kartofler og kylling

Thaikarry med søde kartofler og kylling

Opskrifter -> Det orientalske køkken -> Thaikarry med søde kartofler og kylling
 
Til 4 personer
 
Thaikarry med søde kartofler - og kyllingIngredienser:
ca. 500 g kyllingeinderfilet
4 spsk madolie
500 g søde kartofler
2 røde peberfrugter 
4-5 forårsløg
500 g markchampignoner

Karrysauce:
1 dåse kokosmælk
2-4 tsk rød karrypasta efter smag 
salt
2 tsk saucejævner

Tilbehør:
350 g jasminris

Tilberedningstid ca. 35 minutter 

1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugten og fjern frøene. Skær peberfrugten i små tern. Rens forårsløg, og skær dem i stykker på ca. 4 cm. Rens champignonerne og skær dem i skiver
2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og del hver filet på tværs i 3 stykker. Varm olien op i en wok over stærk varme. Lynsteg ved stærk varme kødet i ca. 2 minutter
3. Kog risene under låg 12 minutter i 6 dl vand med 1 tsk. salt og lad dem herefter trække under låg
4. Tilsæt kartoffel, rød peber, forårsløg og champignoner og lynsteg i yderligere 2 minutter ved stærk varme.
5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken. Brug kun 1 tsk. karrypasta hvis du ønsker retten mild og op til fire tsk. hvis du ønsker retten stærk. Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre (ca. 7 minutter)
6. Server med de kogte ris.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 174KJ (41 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 43 10 25
Kulhydrat 107 25 61
Fedt 24 6 14
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 28 kunders bedømmelse
 

 


 

 

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.