testvindere fra Mellisa

I bladet Q blev Mellisa Multivitamin Creme og Mellisa Øjencreme testvindere i konkurrence med en række kendte mærker. Du får nu mulighed for at læse mere om produkterne her.

Mellisa multivitamin creme er en 24-timers creme til den lidt tørre, trætte, ældende eller slappe hud eller til hud, som har været belastet og/eller forsømt, enten på grund af fysiske eller psykiske stressbelastninger. Eller ønsker du bare at bevare en ungdommelig hud, er det nødvendigt at styrke, fugte og nære huden.

Multivitamin cremen bør benyttes allerede fra 18-20 års alderen, hvor hudens første ældningsproces allerede begynder at vise sig ved, at huden mister fugt, blødhed og elasticitet.

En meget næringsrig creme, som er til gavn for næsten alle hudtyper.

Multivitamin cremen virker regenererende og fremmer dannelsen af nye celler. Er ideel til at udglatte rynker, og den forbedrer hudens elasticitet, tilfører huden næring og fugt og gør huden fast og silkeblød.


Mellisa øjencreme m. vitaminer og økologisk Aloe Vera
er en meget mild øjencreme, der opbygger, er opstrammende, nærende og styrkende. Cremen er et fuldendt produkt med liposomer, der sikrer høj gennemtrængelighed af de vigtige næringsmidler og vitaminer, som forefindes i cremen. Huden omkring øjnene genfinder hurtigt sin unge smidighed, og øjenrynker og poser under øjnene mindskes.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?