Symbioflor+ mælkesyrebakterier

Bisosym Symbioflor+ er et populært kosttilskud bestående af nøje udvalgte mælkesyrebakterier, som har en dokumenteret virkning på tarmfloraen til fordel for fordøjelsen. Symbioflor er egnet for børn og voksne. Du kan læse yderligere om Symbioflor+ her! 

Symbioflor+ fra Biosym

Symbioflor+ er endnu en af storfavoritterne fra Biosyms kvalitetsfyldte kosttilskud. Brandet tilbyder flere velkendte tilskud med vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter og andre gavnlige næringsstoffer. Her kan du finde hele sortimentet af tilskud fra Biosym

Hvad er Symbioflor?

Mælkesyrebakterier forekommer naturligt som en del af vores tyktarmsflora. Symbioflor+ er hertil et kosttilskud, som har et højt indhold af levedygtige mælkesyrebakterier fra følgende udvalgte stammer:

  • Lactobacillus acidophilus
  • La-14, bifidobacterium lactis Bi-07
  • Lactobacillus rhamnosus Lr-32

Netop disse mælkesyrebakterier er valgt på baggrund af dokumentation for deres effekt og syreresistens. Det er vigtigt, at kapslerne kan modstå mavesyre og galde, så de er intakte, når de når frem til tyktarmen, hvor de skal bidrage med deres virkning. Derfor er Biosym Symbioflor+ også en af storfavoritterne.

Derudover indeholder Symbioflor+ Fructo oligosakkarider. Disse er tilvalgt, da man via undersøgelser har set en tendens til, at de har kunne stimulere væksten af gavnlige bakterier i tyktarmen. 

Hvad er Symbioflor+ godt for?

Mælkesyrerbakterier vedligeholder overordnet tarmfloraen til fordel for fordøjelsen. En sund tarmflora er både vigtig for immunforsvaret og helbredet, derfor er det vigtigt at holde den stærk samt i balance. Biosym Symbioflor bidrager herfor til vedligeholdelse af den naturlige og gavnlige tarmflora.

Fordelene ved valg af Symbioflor mælkesyrerbakterier er: 

  • At de optages i tyktarmen, hvor kroppen behøver dem
  • At kapslerne er lette at synke
  • At den anbefalede mængde probiotika er let at dosere ved hjælp af kapslerne

Bemærk at Symbioflor er: 

  • Til børn og voksne over 11 år
  • 100% vegansk
  • Laktosefri

Læs meget mere om mælkesyrebakterier (probiotika) og deres overordnede fordele her

Vær opmærksom på!
Mælkesyrebakterier er sensitive overfor antibiotika. Symbioflor+ bør i henhold til dette ikke indtages mindre end 3 timer før eller efter indtagelse af antibiotika. Du bør desuden kun tage kosttilskuddet i overensstemmelse med din læge ved graviditet eller amning. 

Køb Symbioflor billigt hos Med24.dk

Du kan finde Symbioflor+ til fordelagtige priser her hos Med24.dk. Produktet er både populært, anmelderrost og anbefalet af vores kunder. Du kan finde Biosym Symbioflor+ i pakninger med 60 kapsler, 180 kapsler og 300 kapsler i vores sortiment.

Husk, at du ved køb over 200 DKK opnår gratis fragt! 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.