SwedSafe

Læs mere om ørepropperne fra SwedSafe.

5 Produkt(er)

SwedSafe

SwedSafe er et svensk firma, med base i den skånske by, Höör. De står bag flere serier af ørepropper til brug i enhver situation og i flere forskellige materialer - blandt andet skum, termoplast, silikone og voks. Blandt produkterne findes både ørepropper med høj og lav dæmpningsgrad, i ergonomisk design samt specialørepropper til flyrejser eller svømning for både voksne og børn.

Hos SwedSafe ses muligheden for at bruge ørepropper som en simpel måde at forhøje livskvaliteten på. Forestil dig bare: En dejlig, uforstørret søvn, muligheden for at arbejde koncentreret uden at blive forstyrret af baggrundsstøj, en flyvetur, som ikke resulterer i irriterende propper i ørene og fede koncerter, som ikke efterfølgende efterlader dig halvdøv.

Varianter

Hos Med24.dk forhandler vi i øjeblikket følgende produkter fra SwedSafe:

SwedSafe Musik/Vand ørepropper, small - Ørepropper med jævn dæmpningsgrad og tætsluttende effekt, som både sikrer dig god lydkvalitet til koncerter og beskytter dine øregange mod vand under svømning og badning. Denne variant passer til mindre øregange.

SwedSafe Musik/Vand ørepropper, large - Ørepropper med jævn dæmpningsgrad og tætsluttende effekt, som både sikrer dig god lydkvalitet til koncerter og beskytter dine øregange mod vand under svømning og badning. Denne variant passer til større øregange.

SwedSafe iHearU ørepropper - Ørepropper med lav dæmpningsgrad, så du stadig kan høre alt, hvad der foregår omkring dig - bare på et lidt lavere lydniveau. Ørepropperne kommer i en pakke med 4 par.

SwedSafe Ørepropper til svømning, børn - Ørepropper, der ligesom Musik/Vand ørepropperne slutter tæt og giver en jævn lyddæmpning, som både beskytter dit barns øregange mod støj og vand.

Køb ørepropper fra SwedSafe hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi flere produkter fra SwedSafe. Køb hos os i dag - billigt og nemt!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.