Sveder du? Så har du måske brug for elektrolytter

Sveder du? Så har du måske brug for elektrolytter

Når sommervarmen sætter ind sveder de fleste mennesker ekstra meget i løbet af en dag. Dette medfører at vi bliver tørstige og drikker ekstra meget. Drikker man kun vand hvis man sveder meget, kan det betyde at man
Er du en af dem der sveder "hvide skjolder" på tøjet åså betyder det at du udskiller m


Elektrolytter er salte  som er en naturlig del af din væskebeholdning. Når et menneske sveder under fysisk aktivitet (det kan både være i forbindele med motion men også i forbindelse med

Hvad er elektrolytter?

Elektrolytter er salte  som er en naturlig del af din væskebeholdning. Når et menneske sveder under fysisk aktivitet (det kan både være i forbindele med motion men også i forbindelse med almindelige dagligdagsting som arbejde, rengøring og lign) går der elektrolytter tabt gennem den sved kroppen udskiller. Nogle sveder mere end andre og jo mere du sveder jo hurtigere bliver kroppens elektrolytniveau mindre. Når elektrolytbalancen falder har kroppen sværere ved at opretholde væskebalancen.

Der skal være elektrolytter tilstede i kroppen i de rette koncentrationer og niveauet kan både blive for højt eller for lavt.


Kroppens primære elektrolytter er:

  • Natrium
  • Kalium
  • Cacium
  • Magnesium
  • Klorid
  • Fosfat
  • Karbonat

Oftest skyldes problemer med elektrolytbalancen når natrium-, kalium- eller calcium-nivauerne er ude af balance, dette kan som regel undgåes ved at væskebalancen opretholdes.

Kampagne: Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.